IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

huippua!Maanantai 26.09.2005 20:50

Siis todella huippua. Koulu loppuu tällä viikolla jo keskiviikkona. Olisihan vielä yksi tunti perjantaina, mutta ei sinne jaksa mennä niin voikin sitten ruotsin kirjotusten kunniaksi alottaa siitä jo viikonlopun ja lähteä Janille juhlimaan meidän puolivuotispäivää. Ette kyllä ikinä usko, miten vaikeeta on kirjotella jotain mailia. Ei vaan jotenkin saa itestään niin paljon irti, että sais mailia lähetettyä. En siis tosiaan oo vielä Janille mailannu. Yrittäkää ite kirjottaa rakkausmaili, ei oo ihan helppoa.

Pitäis varmaan kirjottaa på svenska, kun on niin ruotsipainotteinen viikko tää. Tänään oli pari tuntia ruotsia, huomenna on ruotsin koe ja yli huomenna ruotsin kirjotukset, jättekivaa. Tuntuu jotenkin niin turhalta lukeakaan mitään, kun ei oikein tiedä, että mitä lukea. Tuntuu, että osaa paljon, mutta ei kuitenkaan mitään järkevää tai oleellista kuitenkaan. Toivotaan, että kuitenkin menis ihan ok. Ainahan kirjotukset voi mennä keväällä uusimaan, mutta ei oikein huvittais kuitenkaan niinkään tehdä.

Teidän on kyllä pakko myöntää, että mä oon hyvä lörpöttelemään. Juttua tulee eikä tässä oo mitään järkee. Väinö tuleekin nyt ahdistelemaan mun "nörtteilyä". Se on ihan hulluna tietokoneisiin, puhelimiin ja kaukosäätimiin. Myös terveyssidepaketit tuntuu olevan jotenkin kamalan kivoja. Niin, ja roskikset on Väinön suuri intohimo. Pojat on kyllä outoja. Väinökin osaa jo kaikki oleelliset sanat: "ei" ja "älä". Mutta kyllä vaan on niin ilonen lapsi ettei mitään rajaa.

Äikän ainetta pitäis kirjottaa. Opella kyllä välähti, että kirjotetaan nyt just vielä aine, kun kirjotukset ja koeviikko on just alkamassa. Joillain opettajilla vaan on niin hyviä ideoita ettei mitään rajaa. Tässä on lähinnä muutakin tekemistä kuin aineen kirjottamista.

Vieläkään en oikein osaa suhtautua tähän päiväkirjaan. Ja sit kytätään hulluna, että joskos joku kommentois tätä jotenkin, kun sitäkään ei näy missään. Vaikka hei, eihän kaikkea voi vaatia. Mä alan pikkuhiljaa oikeesti vakuuttua, että tää on ihan hyvä juttu, vaikka tän voiskin kieltää alle 16-vuotiailta tai jotain. Onhan se ikäsyrjintää kieltämättä, mutta tälläkin hetkellä, kun kattoo noita kirjotettuja logeja niin eipä niissä juuri mitään järkeä. Jos ihmiset tajuis käyttää tätä oikeesti vähän niin kuin päiväkirjatyyliin niin täähän ois ihan huippua. Ei vaan jaksa lukea joka päivä jonkun uuden biisin sanoja jostain, tai jotain runoja. Eipä siitä hirveesti kukaan koostu mitään. Vaikka en nyt sano, että näistä munkaan jutuista koostuis, mutta elämä on.

Taidan kohta soittaa Janille tai mennä pihalle tai molempia tai mennä kirjottaan äikän ainetta tai jotain. Kiitti ja moi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.