IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

jippii!Tiistai 27.09.2005 00:34

Mä alan oikeesti tottua tähän blogiin, vaikka nää tekstit tuleekin lähinnä mun omaksi iloksi. Pääsen toteuttamaan itseäni. Luulenkin, että tätä vois lähinnä käyttää sellaseen viestintään kavereiden kesken. Etenkin mulla on sellasia kavereita, että ne kyllä varmaan ihan fiksuja juttuja kertoilee, mistä voi sitten saada niistä paremmin selkoa, kun välillä tuntuu, ettei niissä oo mitään tolkkua.

Päätä alkaa särkemään, kun kattelee ton toisen koneen näytönsäästäjää. Sellanen, että mennään sellasessa labyrintissa, ihan sairasta. Tulee pää kipeeksi ja huono olo, kun sitä tuijottaa riittävän kauan. Kuka lienee senkin keksinyt.

Edelleenkin olen hirvittävän utelias, että mitähän muitakin testiryhmiä täällä on, kun kerran ollaan testiryhmä 2. Ehkä se ei selviä koskaan tai sitten selviää, ei voi tietää yhtään, kun ei noista testeistä kerrota kuin vain testiryhmien käyttäjille. No, ehkä selviää sitten, kun näitä aletaan julkistaa jossain vaiheessa.

Eihän kukaan oikeesti voi jaksaa lukea näitä munkaan juttuja, kun tulee monta kertaa päivässä ja tällästä potaskaa ja paskan jauhantaa, mutta sitähän tää on. Ei tänne nyt kuitenkaan hirveen tarkasti jaksa mitään alkaa kertomaan ja mitäs sitä kertomaankaan, eihän kaikki kaikille kuulu sinänsä. Ehkä enemmän haluun antaa tilaa ajatuksilleni, jos joku niitä nyt sattuis joskus lukemaan. Tiedä sitten...

Taidan tässä taas lopetella, kun kuitenkin aika mones kerta jo tänään, kun kirjottelen niin täytyy jotain rajaa pitää. Kiitos ja näkemiin!

Muoks: Sain Janille kirjotettua, kivaa! :) <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.