IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

huippua!Maanantai 26.09.2005 20:50

Siis todella huippua. Koulu loppuu tällä viikolla jo keskiviikkona. Olisihan vielä yksi tunti perjantaina, mutta ei sinne jaksa mennä niin voikin sitten ruotsin kirjotusten kunniaksi alottaa siitä jo viikonlopun ja lähteä Janille juhlimaan meidän puolivuotispäivää. Ette kyllä ikinä usko, miten vaikeeta on kirjotella jotain mailia. Ei vaan jotenkin saa itestään niin paljon irti, että sais mailia lähetettyä. En siis tosiaan oo vielä Janille mailannu. Yrittäkää ite kirjottaa rakkausmaili, ei oo ihan helppoa.

Pitäis varmaan kirjottaa på svenska, kun on niin ruotsipainotteinen viikko tää. Tänään oli pari tuntia ruotsia, huomenna on ruotsin koe ja yli huomenna ruotsin kirjotukset, jättekivaa. Tuntuu jotenkin niin turhalta lukeakaan mitään, kun ei oikein tiedä, että mitä lukea. Tuntuu, että osaa paljon, mutta ei kuitenkaan mitään järkevää tai oleellista kuitenkaan. Toivotaan, että kuitenkin menis ihan ok. Ainahan kirjotukset voi mennä keväällä uusimaan, mutta ei oikein huvittais kuitenkaan niinkään tehdä.

Teidän on kyllä pakko myöntää, että mä oon hyvä lörpöttelemään. Juttua tulee eikä tässä oo mitään järkee. Väinö tuleekin nyt ahdistelemaan mun "nörtteilyä". Se on ihan hulluna tietokoneisiin, puhelimiin ja kaukosäätimiin. Myös terveyssidepaketit tuntuu olevan jotenkin kamalan kivoja. Niin, ja roskikset on Väinön suuri intohimo. Pojat on kyllä outoja. Väinökin osaa jo kaikki oleelliset sanat: "ei" ja "älä". Mutta kyllä vaan on niin ilonen lapsi ettei mitään rajaa.

Äikän ainetta pitäis kirjottaa. Opella kyllä välähti, että kirjotetaan nyt just vielä aine, kun kirjotukset ja koeviikko on just alkamassa. Joillain opettajilla vaan on niin hyviä ideoita ettei mitään rajaa. Tässä on lähinnä muutakin tekemistä kuin aineen kirjottamista.

Vieläkään en oikein osaa suhtautua tähän päiväkirjaan. Ja sit kytätään hulluna, että joskos joku kommentois tätä jotenkin, kun sitäkään ei näy missään. Vaikka hei, eihän kaikkea voi vaatia. Mä alan pikkuhiljaa oikeesti vakuuttua, että tää on ihan hyvä juttu, vaikka tän voiskin kieltää alle 16-vuotiailta tai jotain. Onhan se ikäsyrjintää kieltämättä, mutta tälläkin hetkellä, kun kattoo noita kirjotettuja logeja niin eipä niissä juuri mitään järkeä. Jos ihmiset tajuis käyttää tätä oikeesti vähän niin kuin päiväkirjatyyliin niin täähän ois ihan huippua. Ei vaan jaksa lukea joka päivä jonkun uuden biisin sanoja jostain, tai jotain runoja. Eipä siitä hirveesti kukaan koostu mitään. Vaikka en nyt sano, että näistä munkaan jutuista koostuis, mutta elämä on.

Taidan kohta soittaa Janille tai mennä pihalle tai molempia tai mennä kirjottaan äikän ainetta tai jotain. Kiitti ja moi!

kuka? mitä? missä? häh?Maanantai 26.09.2005 11:00

Tulin tossa illalla miettineeksi, kun en saanut unta, että mitenkähän tää homma nyt niin kuin oikeasti toimii. Kuinka kauan tää ominaisuus säilyy mulla ja niillä kaikilla muilla? Onko täällä jotain muitakin ominaisuuksia testissä, kun jostain luin, että tämä on testiryhmä 2? Miksi käyttäjille ei ilmoiteta (siis muille kuin testiryhmäläisille), että täällä on tällainen ominaisuus, että käykää katsomassa? Eihän kukaan voi tietää, mitä mieltä on, jos ei ole edes nähnyt. Ja sitten mietin vaan, että jos kaikilla olisi tämä ominaisuus, niin sehän olisi täysi katastrofi. Kaikki vaan kirjottais hirveetä teinipaskaa ja sit kaverit kävis kommentoimassa sitä jollain teinipaskalla. Musta ei järin hyvä idea. Mun mielestä jossain menee teineilyn ja hyvän maun raja ja tällä ominaisuudella se raja ylittyis aika pahasti. Toisaalta musta taas on ite ihan kiva kirjotella tänne mielipiteitä, vaikka kukaan ei niitä koskaan lukiskaan. Ehkä tälle ominaisuudelle sais jotenkin ikärajan? Se olis aika hyvä homma.

Maanantaiaamu ja koulu alkaa vartin päästä, ei hyvä homma ollenkaan. Unohdin sit enkun kirjan, kun näin niin hirveetä painajaista ruotsin kuunteluista niin en osannut muita kirjoja aamulla ottaakaan kuin ruotsin kirjat. Tosin ei tässä muita tarvitakaan kuin ruotsi ja enkku. Ehkä saan joltain lainattua enkun kirjaa niin se opettaja ei ihan räjähdä. Eikä sille mitään voi, että näkee sellasia hirveitä painajaisia, ettei uskalla muihin kirjoihin koskeakaan.

Jos tänään vaikka jaksais mailailla sille Janille. Ihan vaikka lohdutukseksi, kun eilen meni niin huonosti pelissä. ;)

Taidan tästä mennä kyttäämään sitä enkun kirjaa. Kiitti ja moro.

tää on ihan hölmö ominaisuusMaanantai 26.09.2005 00:26

otsikko kertoo kaiken, vaikka siihen ei koskaan saisikaan viitata. Tai ainakaan kielten aineissa. Se on tullut harvinaisen selväksi, kun sitä toitotetaan kaikilla mahdollisilla kielten tunneilla. Mutta siis mun mielestä tää ominaisuus on oikeesti aika hölmö, kun ei tällä oikeesti tee mitään järkevää. Tätä ihmiset jaksaa vähän aikaa ja jaksaa vähän aikaa lukea toistensa juttuja, mutta en oikein usko, että tätä kukaan niin kamalan kauan jaksaa. Itse jaksan varmaan käydä ajatuksia välillä kirjottamassa, mutta ehkä parin tyypin juttuja jaksaisin käydä lukemassa. Vaikka onhan totta, että tällä saisi ehkä enemmän tietoa sellasista tuntemattomista ihmisistä ja sitä kautta vois gallerian välityksellä paremmin tutustua ihmisiin. Vaikka jos ajattelee gallerian alkuperäistä tarkotusta niin ei tällä ominaisuudella ole mitään virkaa. On kyllä hienoa, että arpomalla just mulle on tää ominaisuus osunu, koska mä en ikinä voita mistään arpajaisistakaan mitään niin onhan tää sinänsä suuri voitto. :D

Tänään Väinön bileet (vaikka se ei vielä täytäkään, kun vasta tiistaina) ja vähän ruotsin lukemista ja tuli kyllä syötyä ja juotua liikaa, koko yön saa juosta sit vessassa. Ja huomenna ois kouluakin, masentavaa. Läksyjä on ehkä vähän jotain jo tehty tai luulen kyllä tehneeni kaikki läksyt ja vähän ylimäärästäkin kaupan päälle.

Pitäkää mua vaan vaikka kuinka teininä (siis tätähän ei ole pakko lukea, kun tää on vaan vähän niin kuin mun päiväkirja), mutta pakko sanoa, että on Jania ihan hirveä ikävä. Kun se on sellanen ihana lutunen ja söpö ja ihana ja rakas ja vaikka mitä ja kun en oo sitä vähään aikaan nähny niin ei oo kivaa.

Ja kieltämättä Juhaakin on vähän ikävä, kun sitä ei oo puoleen vuoteen, tai ylikin, nähnyt. Ja nyt kun se meidän yhteinen Ahvenanmaanreissukin peruuntui niin täytyy sit sopia joku muu viikonloppu sen näkemiseen. Ja pitäis mailatakin sille Juhalle, kun vaan jaksais ja ehtis ja viittis. Ja Janille pitäis kanssa mailata. Ehkä sille huomenna ja Juhalle joskus sit.

Mut nyt tää taas menee, kun ei tätä kukaan jaksa kohta lukea jos muutenkaan jaksaa. Kiitti ja hyvästi.

kuningaskuluttajaSunnuntai 25.09.2005 01:10

Uusi palvelu siis käytössä. Aika tylsä sinänsä tämä on, mutta kun kerran tälläsen on saanut niin mikäs siinä sitten. Mietin vaan, että mahtavatko sellaset käyttäjät, joilla ei tätä palvelua ole, niin tietää ollenkaan tästä, että voisivat lukea tätä. Kai tänne pitäis jotain tästä päivästäkin nyt sitten kirjottaa, kun tää kerran on joku päiväkirja tj.

Tänään siis on lauantai. Aamu meni nukkuessa ja ruotsia lukiessa. Tai oikeestaan alkoi väsyttää, kun aloin lukea ruotsia ja sit piti mennä takasin nukkumaan ja heräsin yheltä. Sit kahen aikaan laitoin perunoita kiehumaan ja söin. Ja sit jossain vaiheessa lähin soluun ja tulin just sieltä. Oli kivaa. En jaksa kirjottaa, plaah.

Eilen oli mun ja Janin puolvuotispäivä <3 tästä se lähtee :)

Joo, ei sit muuta tällä erää. kiitti ja moro!
- Vanhemmat »