IRC-Galleria

IiiiikMaanantai 05.12.2005 16:09

Mitämitämitä? Tänne on tullu tuommosia albumijuttuja enkä mää uskalla/osaa kun eilen juurikin laitoin tähän koneelle monen monta albumia ja sitten kaikki kameran kuvat sinne. Ja sitten jotenkin onnistuin sörssimään sillä tavalla, että kakki ne kuvat joita en ollu vielä lajitellut, lähti pois. Mutta sitten onneksi sain ne takaisin mutta nyt ne on ihan sekasin ja meni hermot. Tästä voi päätellä että en ole hyvä koneitten kanssa. Joku sais auttaa mua että saisin niitä pienennettyä koska sitäkin kokeilin eilen ja sille tapahui jotain pahaa...
Harmittelee kun menin lupaamaan äitille että tänään en lähde illalla mihinkään. Kun nyt tekisi mieli. Se johtui kai tilapäisestä mielenhäiriöstä, jonka sain lauantaina kun oksetti. Mutta niissä tilanteissahan sitä aina sanoo että "Mää en enää ikinä juo alkoholia" ja parin tunnin päästä sitä istuu pullo kourassa.
Kohta pitäisi lähteä kaupungille. Katsomaan uutta Anttilaa ja kauhistelemaan uuden kauppakeskuksen rumuutta. Siis ulkoa päin, eihän se vielä valmis ole. Mutta harvinaisen ruma betonimöhkäle siitä tulee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.