IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Perjantai 25.11.2005 12:48

Ai niin. Unohin sanoa että nolasinpas tuossa lauantaina itseni. :D No, sellasta se kännittömyys teettää.
Mutta helkkari, onko se mun vika jos ei vaan keksi mitään puhuttavaa, niin tulee vaan mieleen että minkähän värinen hammasharja tolla on? Jne... Loput kysymyksen voikin sitten arvata. Vihjeenä mainittakoon mm. vaihteet, harja, hammasmuki ja VESSAPAPERI! Hyvähyvä huusivat lapset ja taputtivat karvaisia käsiään!

Wihii!Perjantai 25.11.2005 12:25

Oon ollu niin kauan poissa netistä etten ees ollu huomannu että tännehän on ilmestynyt tämmönen. :D
Oon Hervannan kirjastossa ja joku nainen kävi äsken pyytämässä mua haastatteluun joka tulisi Tampere tvseen. Sain sanottua vihdoin etten taho, se ehti jo kameransakin kaivaa esille. =)
Eilen oli mukava päivä. Kävin ystäväiseni kanssa (jonka nimeä ei ilmeisesti voi kertoa kun en ole lupaa kysynyt) Postilla työlappusen kirjottamassa ja sitten rämmittiin metikössä kun luultiin oikaisevamme. Sen jälkeen käytiin tämän entisen kämpän kellarissa hakemassa sen luuta, lasta ja sellanen heijastinkeppi jonka vein vuosi sitten Provinssin jälkeen levähdyspaikalta. :D Niiden vekottimien kanssa oli hieman noloa mennä bussiin. Ja varsinkin asematunnelin pizzeriaan ja sieltä Semaan kaksille. :D Aina vaan ne jumalattomat kepit mukana. :D Mutta hauskaa oli silti.
Kaks kaveria tulee Kokkolasta tänään, toinen aikasemmalla junalla kun toinen, ihana parasta! Siis että ne tulee tänään, ei se että eri junilla. Ja illalla mennään Yo-talolle kattomaan Puppa J.:tä! Muksaa muksaa.
- Vanhemmat »