IRC-Galleria

15 päivää kirjautumisesta, tuntuu että siitä olisi ollut paaaaljon kauemmin. En tiedä mistään mitään. En kenenkään kaverin elämästä, sillä en ole päässyt tänne kärkkymään toisten juttuja tai lukeemaan päiväkirjoja tai kysymään kuulumisia. Ennen kun haluttiin trietää toisten kuulumiset, mentiin kylään. (Eli joskus sata vuotta sitten) Sen jälkeen soitettiin ja sitten tavattiin. Nykyään homma hoituu tietokoneen kautta. Kamalaa. Ja mikäs sitten eteen kun et konetta omista siellä helevetin yksiössä? Huomaa ainakin olevansa ihan oihalla kaikesta.

Rahapula. Tililla kaksi euroa. Sain isältä tuopssa onneksi juuri rahaa, pääsee pilettämään jouluin jälkeen ja saa ehkä ostettua alennuksesta jotain kivaa. :)

Tahdon nähdä rakkaita ihmisiä! Huomasin tiistaina eläväni kamalassa halipulassa. Ja se tapa jolla sen huomasin, oli mitä oudoin. Olin töissä postissa ja lajittelin osaa niistä 10 miljoonasta joulukortista mitä Tampereella liikkui ja kun eräs tyttö tyhjensi lokeroitani ja vahingossa hipaisi selkääni, niin mieleni teki kiljua ja nousta ylös ja rutistaa sitä tyttöä. Sitten tajusin, että niin ei vain toimita ja hymyilin vain. Olisi se hieman saattanut säikähtää reaktiotani...

Hävettää nuolahjat joita olen kavereille hankkinut. Tai siis... No, ehkä se selittää jotain jos en ole yli viikkoon köynyt ruokakaupassa ja olen syönyt vain makaronia. Niitä pusseja on jäljellä enää vain kaksi ja puoli ja jos joku tietää kuinka monta niitä alunperin oli, tietää mistä puhun. Eli niitä on tosi vähän enää.

Voisin mennä nukkumaan, jaksan sitten nousta aamulla ja treffata kavereita. henna saisi kyllä hinata takamustansa tähän suuntaan. Ja Maijan tahon nähä, viimeksi ventsuina kun nähtiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.