IRC-Galleria

ArkiPäivänVaras

ArkiPäivänVaras

Searching the best? Sorry, you're late, he is already mine
Mä valitin täs vähän aikaa sitten äidille, et kuinka mun elämä on epäonnistunut ja samaan syssyyn sitten sanoin vielä, että tuskin tuun koskaan saamaan töitäkään. Siihen äiti totesi, että sun aikas tulee vielä. Sen kuultuani mä oon pystyny ottaa paljon rennommin.

Mun tie tähän missä mä nyt oon, on ollu kivinen ja vaikee. Mut ulkopuolisesta eikä ehkä edes sisäpiiriläisestäkään se näytä siltä. Mä en ole joutunut kärsimään väkivaltasista vanhemmista enkä rapajuopoista huoltajista. Mua ei ole adoptoitu, mä en ole koskaan joutunut sijais- enkä perhekotiin. Mä en ole viiltänyt käsiäni enkä yrittänyt itsemurhaa. Mä en juo ahdistukseen enkä ole koskaan nähnytkään livenä mitään huumetta. En polta edes tupakkaa enkä angstaa jatkuvasti siitä, että mun elämä on paska, koska se nykyään on muotia. Mutta ilman tota kaikkee edellä mainittuakin voi ihmisen elämä olla vaikeeta. Vaikeempaa, kun muut edes uskois.

Koulukiusattuna olemisesta jää aina arvet. Murrosikä voi muutenkin olla vaikea ilman, että jotkut ns. suositut tai/ja suosituksi pyrkivät tekevät siitä vielä kamalamman. Mun oli vaikeeta joka ikinen aamu lähtee kouluun, koska joka päivä oli kuin venäläistä rulettia. Joskus sait olla rauhassa ja joskus jotakuta sua muka parempaa ihmistä ärsytti ja koulun päätyttyä kotimatkalla sai taas pyyhkiä kyyneliä silmistään.
Kun koulussa kerrottiin opettajalle kiusaamisesta, niin opettaja sanoi, että kiusaajalla on vaikeaa. Millä oikeudella opettaja antaa kiusaajan tehdä mun elämästä vielä vaikeampaa? Millä kiusaaja itse oikeuttaa tekonsa? Mikä lupa hänellä on pilata toisen ihmisen elämä? Miksi ns. vahvemmat edes käyvät heikompien kimppuun? Viimeiseen voin vastata, että he itse ovat heikkoja ja pönkittävät kieroutunutta egoaan kiusaamalla muita. Kiusatut usein menestyvät monessakin asiassa, kun taas kiusaajat jumittavat edelleen lähes samassa kohdassa, kuin missä heidät peruskoulun päättäjäisissä viimeiseksi nähtiin.

Mä olen ylpeä itsestäni. Mä selvisin elämäni tähän mennessä vaikeimmista ajoista. Nykyään mä yritän olla stressaamatta turhista asioista ja ottaa aikaa itselleni. Mä olin itse mun pahin vihollinen ja meinasin hävitä itselleni, koska koulukiusattuna oleminen oli väsyttänyt mut tyystin. Yksin ei kukaan selvii ja siks jokaiselle pitäis olla joku, johon luottaa. Mulla oli mukana paljon rakkaut ja tukee, mutta vieläkään ei edes ne lähimmät ihmiset tiedä kaikesta kaikkee. Jollekin mun oli kuitenkin pakko kertoa niistä vaikeuksista joita mä kohtasin.
Vajaa vuos sit mä pystyin käsittelemään asiaa. Mä kirjotin kirjeen yhdelle mun pelastajista. Helpotus valtas mut, kun olin saanut purettua ne kipeet muistot ja hetket jollekin, vaikka mä tiesin, että sitä ihmistä vois tuskin vähempää kiinnostaa. Vajaan puolen vuoden päästä mulle tuli kirje. Mietin hetken, että mitä ihmettä, kun kuoressa olevat yhteystiedot oli mun omaa käsialaa. Kun mä tajusin, niin mä avasin kuoren kädet täristen. Se kirje tuo mulle edelleen voimaa. Mä luen sitä kirjettä usein uudestaan ja uudestaan ahmien joka sanan mitä se pitää sisällään. Kun mä pääsen loppuun, hymy nousee huulille. Allekirjotuksena kirjeessä on Uniikki.

Elämä on kuin yhtä venäläistä rulettia. Mutta sen ruletin kulkuun voi vaikuttaa. Nykyään mä olen vahvempi kuin koskaan. Ehkä vielä jonain päivänä mä pystyn antaa anteeks niille kiusaajille, vaikkei niitä kiinnostakaan. Unohtaa mä en pysty ikinä. Nyt sade on ohi ja mä pystyn vihdoinki näkee kauas. Mä tuun onnistuun vielä. Mä tähtään sen vuoren juureen, jota pitkin mä nousen oman elämäni huipulle.

"Entistä vahvempi, sinnikäs veri, virtaa mun suonis, en anna periks
Eikä pysty nää demonit mua selättää, enkä aio niitä peläten elää tääl" - Uniikki<3

_ArkiPäivänVaras_

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.