IRC-Galleria

ArkiPäivänVaras

ArkiPäivänVaras

Searching the best? Sorry, you're late, he is already mine
Kello tuli kaheksan ja mä en vaan voinu olla vilkuilematta sitä ;o Iha, ku ei ois ollu tarpeeks paska fiilis muutenki. Nyt mä ajattelin, et ehkä se keikka on jo ohi, eikä mun mieles sit kohta enää pyöris, et miten se siellä pomppii ja pyörii ja mitä se siel vetää. Oisin halunnu kuulla sen uudet biisit keikalla ja nyt mä en yhtäkkä tiiä mitä tehä, sanoa tai ajatella. Pitäs alkaa kattelee kämppää tält suunnalta ja suunnata porukoiden luo Pipeen ja pakkailla sit kamoi kasaan. Pitäs varmaan mennä nukkuu, mut sit pääs vaan pyöris se mitä mä missasin tänään. Tää on niin väärin, väärin. Joo, ajattele vaan, et vikivikiviki, iha sama, kaikki on.

_ArkiPäivänVaras_

Kello sanoo tik takMaanantai 28.07.2008 20:11

Ei täst kyl tuu yhtään mitään. Oon katellu kelloo koko päivän ja laskenu tunteja siihen, koska Elastinen esiintyy. Ois vaan nopeesti ohi, niin ehkä tää oloki helpottuis ees vähän. Tuntuu, et kaikki on se ja sama. Varmaan kuulostaa lapselliselta, ku itken tälläsen asian takia, mut se keikka ois merkinny mulle tosi paljon. Kamalinta on ollu kattoo kelloo ja huomata, että en mä enää ees kerkeis siihen Lieksaan menevään junaan. Mut ainaki se piristää pikkusen, et oon Riihimäessä ja asiat on muuten aika hyvällä tolalla, vaikka en uskallakaan toivoo liikoja. Mul oli jo niin suuria suunnitelmia Lieksan keikan suhteen, et mä oon jotenkin ihan tyhjä. En vaan jaksa ajatella ja, jos ajattelen, niin sit mielessä pyörii vaan se tuleva keikka. Olis vaan nopeesti ohi! Mä en jaksa ;<

_ArkiPäivänVaras_

VituttaaMaanantai 28.07.2008 11:59

Oon oottanu Lieksaan pääsyä varmaan puol vuotta ja sit ei ookkaan kyytiä -.-'
Elastisen viimesimpiä keikkoja, ellei jopa viimenen, enkä päässy ees kattoo ;<
Onhan se Pipefesteillä, mut sillon ne on siel Fintsuina, älä ymmärrä väärin, oon tosi innoissani Fintelligensin paluusta, mut oisin halunnu nähä Elan ja Huijauksen viel kahestaan pienemällä keikalla.

Masentaa.

_ArkiPäivänVaras_

Hämeenlinna, Metropol<3Maanantai 28.07.2008 11:54

25.7.08

Cheek esiinty Hämeenlinnassa. Oli kyl aivan upeeta!

Riksust lähettiin Hämeenlinnaan Emmin kans ja siel sit venailtiin, et keikka alko. Hyvissä ajoin kipitettiin lavan eteen ja sit kaikki tuli perässä. Sitä ennen meijän paikat varastettiin, kun mentiin tanssimaan. Tai siis Emmi tanssi ja mä seisoin kädet taskuissa sen edessä :D

Sit yhen mais keikka alko. Oli tosi ärsyttävää, ku porukka oli niin kännissä, että mun takana oleva muija näytti siltä, että se oksentaa ja ja pyörtyy ja sit joku just 18 täyttäny likka veti mun housuja ja repi hiuksista ja kilju korvaan, ku en päästäny sitä mun eteen :o Ihme porukkaa -.-'

Sitten, ku Cheek feat. Herrasmiesliiga esiinty, niin se muija tunki kättään koko ajan siit mun ohi ja yäk. Sit heilutin siin kättä niinku kuuluuki ja sit Brädi läppäs mua siihen käteen 8D Olin iha, et woot?! :'D Siinä se meni sit keikka upeesti ja oli liian nopeesti ohi ;<

Uudestaan uudestaan? 8D

_ArkiPäivänVaras_

Oi niitä aikoja<3Sunnuntai 20.07.2008 20:33

"Siellä missä mielipuoli kirveen saa, hän johdattaa, sut aidan taa.
Siellä missä aivokoppa halkeaa, on verikin punaisinta!"

Tuli toi jostain mieleen. Aikanaan sen Suvilta opin :D

_ArkiPäivänVaras_

Paukutellaan<3Sunnuntai 20.07.2008 20:21

"Vau, mä pidän sulle paukkuja!!&lt;sydän&gt;"

Kiitos PaulaHöppänä<3 ;D

_ArkiPäivänVaras_

Ajatus virtaa kyynelten kans kilpaaSunnuntai 20.07.2008 15:40

Täs yks päivä mä huomasin, että ulkona oli vihdoinki hyvä sää. Mä olin jo ruvennu piirtelee pohjapiirrustuksia mun arkista, ku sade ei näyttäny millään loppuvan. Mun huone oli täynnä ihmisiä ja mä sit päätin mennä parvekkeelle vähän kattelee. Sit siinä, yhtäkkiä mulle tuli semmonen tunne. Mä mietin, et mä olin viettäny mun parhaat vuoteni jossain, jossa mä en oo tuntenut yhtenäkään päivänä olooni hyväks. Mä katoin sitä puuta, joka on osittain lehtikattona sen parvekkeen päällä. Mulle tuli siitä ihan mieleen Riihimäki. Mun parhaat kesäni mä olin viettäny siellä. Mun elämäni parhaat ystävät oli siellä. Kaikki ihanat joulut mä olin juhlinu siellä. Mut oltiin hyväksytty siellä. Musta oltiin pidetty siellä. Mä olin tuntenu eläväni siellä. Mä olin ollu onnellinen siellä. Mulla on kaikki siellä.

Se ajatus, että mulla ois vihdoinki, kuuden pitkän ja piinavan, kuuden mun elämäni kamalimman vuoden jälkeen, mahdollisuus muuttaa Riksuun takas oli mahtava. Se oli unelma, joka oli tavoittelemisen arvonen. Unelma, josta mä varmasti pidän kiinni.

Mut on vuosien 2002-2008 aikana ollu jotain hyvääkin. Mulla on täällä kaks hyvää ystävää ja mun perhe. Jos mä en ois joutunu muuttaa tänne ja joutunu kärsimään tavallani, mä en olis osannu arvostaa ja kaivata Riihimäkeä. Mä en ois varmaan koskaan ajatellu, miten paljon se mulle merkkaa. Mä en ois tienny paremmasta, jos en ois asunu täällä.

Koulukiusaamisen ja vaikeen sopeutumisen lisäks, mä olin viel ujo. Onneks en oo enää. Nyt mä uskallan olla oma itteni, vaikka Sotkamon kirkonkylällä olevat teinit ja jo niin kovat kahdeksantoista vuotta täyttäneet nuoret "aikuiset" huutelee perään "Jou jou" ja "Hei räppäri". Ne lähinnä huvittaa mua. Jos paikassa, jossa pidetään vuosittain Pohjoismaiden suurin hiphop tapahtuma, ei tiedetä hiphop kulttuurin termejä, niin on se jo säälittävää. Korvaan kalskahtaa ikävästi sanat: Pyöreä lippis, isot - tai jou jou housut ja kaikkein noloin, räppäri, vaikka tarkoitetaan hopparia. Räppäri = Tekee rap- musiikkia ja pukeutuu hiphop kulttuurin mukaisesti, Hoppari = Kuuntelee rappia, pukeutuu hiphop kulttuurin mukaisesti. Jos erilainen ihminen ei voi kävellä kylällä ilman, että joka kerta jossain välissä, joko nuoret mulkkaa tai sitten aukoo päätään ja laukoo sieltä asioita, joista ei edes tiedä mitään, on sillon aika lähtee sinne, missä ajatus ei ole niin ahdasmielistä ja kateellista. Sitä paikkaa mä kutsun Riihimäeksi. Sitä paikkaa mä kutsun kodiksi.

_ArkiPäivänVaras_

LadiesMan217Lauantai 28.06.2008 19:45

Taas tulee se hetki, jota mä vihaan eniten/ täytyy hyvästellä, pyyhin poskelt kyyneleen/
Ja nyt kaduttaa, etten pakannu mun kamoja/ ja hypänny vaan matkaan/
Itken hiljaa tyynyyn, tuntuu pahalta/ ja vaikka kuinka yrittää se tuntuu aina samalta/
Mietin asioita, tuijotan kattoo/ oon ku eksyny, joku vetää alta mattoo/
Sun lähdön jälkeen oon aina apeena/ ja kaikki mihin katon näyttää kapeelta/
Musta tuntuu, etten oo ollu sulle tarpeeks hyvä ystävä/ enkä todellakaan ansaitsis sun kaltast ystävää/
Mä oon joka päivä kiitollinen susta/ ilman sua maailma ei ois harmaa, vaan musta/
En oo varmaan sanonu tätä koskaan, mut oot mulle rakas/ ku astuit ulos ovesta halusin huutaa sut takas/ Pidätin kyyneleitä siihen asti, ku sä lähit/ mut sen jälkeen itku tuli väkisinki/
Sil hetkel tajusin, miten onnekas oon/ mul on sut, pilvien takaa näkyy aurinkoo/
Sä oot mulle tärkee, merkitset paljon/ ja sun pelkkä olemus pyyhkii aina pois sen varjon/
Mä haluun, et sä tiiät miten paljon mulle merkkaat/ aikanaan ojensit käden ja mä kiipesin sun kelkkaan/
Sitä valintaa en oo katunu mä päivääkään/ ja mä pysyn sun kyydis minne ikin' tie viekään/

© ArkiPäivänVaras

En osaa ikinä sanoo näitä asioita kasvotusten, se on helpompaa näin verbaalisesti.
Mut mä haluun, et sä tiiät, että tänään, ku lähit se tuntu todella pahalta. Sitä ei aina tajua mitä arvokasta itellä onkaan, ennen ku joutuu heiluttaa kättään hyvästien merkiks.

Mä en oo katunu päivääkään sitä, että me tutustuttiin ja sä oot ainoo ihminen(tai avaruuslisko), joka on oikeesti pysyny mun vierellä kaikkien näiden vuosien aikana. Sä oot tukenu ja auttanu mua vaikeissa tilanteissa. Sä oot ollu mukana iloissa ja suruissa. Mä en tiedä mitä merkitsen sulle, mutta mulle sä merkitset kaikkee.

Mä en tiedä miten oisin jaksanu kaikki nää vuodet ilman sua. Ja musta todellakin tuntuu, että oon vaan aina tilittäny sulle mun ongelmista, enkä oo ollu mikään hirveen hyvä ystävä. Anteeks siitä. Sä oot ihminen, jolta mä en vois enempää toivoo

Ne hetket, jotka mä oon saanu viettää sun kanssa, on mun elämäni parhaimpia. Tästä tuli nyt tällänen tilitys(taas kerran), mut mun oli pakko kertoo tää sulle, koska päässä pyörii kaikkee ja musta tuntuu, etten oo sanonu tätä tarpeeks usein, oot mulle rakas ja tärkee, enkä todellaan halua ikinä menettää sua<3 Kiitti, että oot olemassa.


_ArkiPäivänVaras_Rakas...Torstai 26.06.2008 18:22

Rakas Eve,

En tiedä miten tämän sanoisin, mutta aion käydä kirkossa. Luulen, että ymmärsin sen, kun vaihdoin lenkkareita asuntovaunussasi ja näin sinut istumassa parhaan ystäväni päällä.
Olen varma, että olet tarpeeksi arpinen ymmärtämään, että en ikinä aikonut soittaa sinulle vaikka toisin sanoin.
Lähetän sinulle takaisin sormuksesi, mutta pidän postimerkkikokoelmasi muistona.
Haluan, että tiedät, että minä tulen aina muistamaan elämäni kloonina.
Hukuta itsesi,
SaraRakas, hyvän ystäväsi nimi/rakkaasi nimi.
En tiedä miten sanoisin tämän, mutta __1__. Luulen, että ymmärsin sen __2__ __3__ ja näin sinut __4__ __5__.
Olen varma, että olet tarpeeksi __6__ ymmärtämään __7__.
Lähetän sinulle takaisin __8__, mutta pidän __9__ muistona.
Haluan, että tiedät, että minä __10__ __11__.
_12_,
-nimesi-

1. MINKÄ VÄRINEN PAITA SINULLA ON?
sininen – romanssimme on ohi
punainen – suhteemme on kuollut
valkoinen – aijon käydä kirkossa
musta – vihaan sinua
vihreä – horoskooppimme eivät sovi yhteen
harmaa – olet pervo
keltainen – kävelen kadulla
vaaleanpunainen – sieraimesi ovat kuin loukkaus
ruskea – poliisi etsii sinua
ei paitaa – olet nolla
muu – olen rakastunut siskoosi

2. MISSÄ KUUSSA OLET SYNTYNYT?
tammi – sinä yönä
helmi – viime vuonna
maalis – kun kääpiösi puri minua
huhti – kun kompastuin seesamin siemeneen
touko – viimeinkin ensimmäinen toukokuuta
kesä – kun löit minua lankulla
heinä – kun oksensin
elo – kun näin sen kutistetun pään
syys – kun uimme alasti
loka – kun esitin joulupukkia
marras – kun koirasi juoksi pihalla
joulu - kun vaihdoin lenkkareita

3. MITÄ RUOKAA SYÖT MIELUITEN?
taco – kämpässäsi
pizza – asuntovaunussasi
pasta – lähikaupan nurkalla
hampurilainen – bussin alla
salaatti – sillä aikaa kun söit
kana – kaapissasi
kebab – pastorin kanssa
kala – naisten vaatteissa
leipä – joulujuhlissa
lasagne – lentokoneessa
makkara – transsissa
muu – naapureittesi kanssa

4. MINKÄ VÄRISET SUKAT SINULLA ON?
keltainen – iskemässä
punainen – loukkaamassa
musta – ärsyttämässä
sininen – koputtmassa
lila – kaatamassa siirappia - päälle
valkoinen – vittuilemassa
harmaa – repimässä vaatteita irti - päältä
ruskea – asettamassa iilimatoja - päälle
oranssi – nipistämässä
vaaleanpunainen – repimässä peruukkia - päästä
ei sukkia – istumassa - päällä
muu – suutelemassa

5. MINKÄ VÄRISET ALUSVAATTEET SINULLA ON?
musta – paras ystäväni
valkoinen – isäni
harmaa – presidentti
ruskea – pierutyynyni
lila – paahtoleipäni
punainen – Kerttu
sininen – avokaadoviljelmäni
keltainen – kirjeystäväni Zimbabwesta
oranssi – minun Matti ja Teppo levykokoelmani
vaaleanpunainen – koirani
ei alusvaatteita - patsas
muu – hullu pastori

6. MITÄ KATSOT MIELUITEN TV:STÄ?
Scrubs - miehekäs
O.C. - tunteellinen
One Tree Hill - avoin
Heroes - jälkeenjäänyt
Lost - kiihottunut
House - arpinen
Simpsons - luuseri
Idol – masokistinen
Family Guy - seniili
muu - hävettävä

7. MIELENTILA JUURI NYT?
iloinen – kuinka huonosti olen voinut
surullinen – kuinka tympeä olet
tylsistynyt – että joulupukkia ei ole
vihainen – että inhoan ruokiasi
masentunut – että olemme serkuksia
ylipirteä – että tähän ei ole ratkaisua
hermostunut – kuinka vähän maksoin sinusta
huolestunut – että autosi on säälittävä
apaattinen – että olen käynyt sukupuolileikkauksessa
häpeävä – että olen allerginen hamsterillesi
hellyydenkipeä – että kiihotun roskakuskeista
iloisempi kuin koskaan – että en ikinä aikonut soittaa sinulle vaikka toisin sanoin
muu – kuinka paljon oikeasti painan

8. MINKÄ VÄRINEN TAPETTI SINULLA ON MAKUUHUONEESSASI?
valkoinen – sormuksesi
keltainen – rakkauskirjeesi
punainen – Darth Vader - julisteesi
musta – ajokorttisi
sininen - sohvatyynyt
vihreä – puhelinluettelon
oranssi – tekohampaasi
ruskea – osoitekirjasi
harmaa – hammasharjani
lila – latino - CD:si
vaaleanpunainen – leikatut varpaankynnet
muu – armeijamuistosi

9. ENSIMMÄINEN KIRJAIN ETUNIMESSÄSI?
A/B – kuvasi
C/D - öljykanisterin
E/F – naapurisi Orvokin
G/H – neitsyyteni
I/J – verikokeen tulokset
K/L – vasemman korvasi
M/N – itsemurhakirjeesi
O/P – puhelinnumerosi
Q/R – äitisi
S/T – postimerkkikokoelmasi
U/V/W – rikosrekisterisi
X/Y/Z – tennissukkasi
Å/Ä/Ö – todistuksesi

10.VIIMEINEN KIRJAIN ETUNIMESSÄSI?
A/B – tulen aina muistamaan
C/D – en tule ikinä unohtamaan
E/F – olen aina halunnut rikkoa
G/H – sain AIDS:in
I/J – tulen aina vihaamaan
K/L – aijon kouluttaa
M/N – tuhopoltin
O/P – haastattelin
Q/R – ilmoitin psykiatrille
S/T – voin pahoin kun mietin
U/V/W – yritän unohtaa
X/Y/Z – pärjään paremmin ilman
Å/Ä/Ö –en ikinä pitänyt

11. MITÄ JUOT MIELUITEN?
vesi – ystävyytemme
kalja - vanhuus
limsa – elämäni kloonina
tiivistemehu - eskimoreinkarnaatio
maito - vuokra-asuntoni
viini - viinakaupan myyjä
siideri – intohimoinen kiinnostus hiiriä kohtaan
tuoremehu – munakoisofetissisi
mineraalivesi – nolo ihottuma
Oboy – Gollum - imitaatiot
viski – pilata toinen maailman sota
muu – vihata isääsi

12. MINNE MATKUSTAISIT MIELUITEN?
Thaimaa – lämpimin terveisin
USA – ystävällisin terveisin
Englanti – onnea oikeudenkäyntiin
Espanja – hukuta itsesi
Kiina – unohdin ruokkia kalasi
Saksa – helpottuneesti
Japani – pala helvetissä
Kreikka – ikuinen vihollisesi
Australia – lähetä terveisiä isoäidillesi
Egypti – häivy nyt
Ranska – kivuissa
muu - haluan rahani takaisin


HoppariprinsessaTiistai 17.06.2008 16:27

"Hoppariprinsessa

Haloo? Kuulokkeet pipon tai lippiksen alla aiheuttavat sen, että et aina vastaa, kun sinulle puhutaan. Rytmi vie sinut mukanaan. Ulkopuoliset kiinnittävät huomiota, kun heilut puolelta toiselle. Et juurikaan pysty olemaan paikoillasi edes ruokajonossa. Sinulla ei ole ongelmia poikien kanssa, vaikkakin kiinnostut yleensä vain niistä, jotka pukeutuvat samalla tavalla kuin sinä."

Eh yo, Systerin testi ;D

"vaikkakin kiinnostut yleensä vain niistä, jotka pukeutuvat samalla tavalla kuin sinä."

Täysin paikkansa pitävä lause ;> Tosin "yleensä"- sanan mä korjaisin "aina"- sanalla ;D

_ArkiPäivänVaras_