IRC-Galleria

ArkiPäivänVaras

ArkiPäivänVaras

Searching the best? Sorry, you're late, he is already mine

4Torstai 11.06.2009 00:41

1. Listaa asioita joita haluat neljälle (4) eri ihmisille sanoa.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.

1. Aikanaan sä otit mut siipies suojiin, olit eka joka halus tutustua muhun, antaa mulle mahdollisuuden. Sen vuoden aikana me lähennyttiin ja meistä tuli ystäviä. Niin oli vielä seiskallaki, sit kaikki jotenki muuttu. Sun kaveripiirit vaihtu, sun käytös muuttu, se mun tuntemani tyttö oli lähes kokonaan kadonnu. Sä hait huomiota, halusit olla keskipiste.
Et sä silti ollu unohtanu mua. Sä halusit järkätä mulle synttärit ja olla kaveri, mut jotain puuttu.
Sit vuodet kulu ja jonkun ihan tyhmän väärinymmärryksen takia sä julistit sodan. Ja tässä sitä ollaan. Mä haluun sanoo vaan, et vaikka sä vihaat mua sydämes pohjasta, niin mä toivon, ettet sä oo siitä huolimatta unohtanu niitä paria hyvääkin vuotta. Kuitenki mä olen sulle kiitollinen siitä, että sä autoit mut alkuun uudessa koulussa, uudella paikkakunnalla.

2. Oon tuntenu sut koko sun elämäs ajan. Nähny kuinka sä oot kasvanu vauvasta lapseks ja lapsesta nuoreks. On ollu myös hetkiä, jolloin olit lähestulkoon ärsyttävin asia, jota maa päällään kantaa.
Ei olla ikinä oltu varmaankaan niin läheisiä, ku mitä sä oot parin muun mun perheen jäsenen kans. Silti nykyään seki asia on mun mielestä muuttunu. Huomaa, että sä oot henkisesti kasvanu, ottanu isoja harppauksia. Sul on kamala paniikki, et ootko sä vieläki mun mielestä ärsyttävä. Usko mua, et sä oo. Jatka tolla linjalla.

3. Me tutustuttiin netissä, meistä tuli kavereita mesessä, ystävystyttiin kunnolla puhelimessa, rakastuin suhun viel enemmän sillon Granitin aukio-Lempivaara reissulla. Oot mulle todella tärkee, korvaamaton, rakas.
Neitiseni, sulla on melko tulinen temperamentti. Sanot asiat suoraan, et kiertele niitä millään tasolla. Se on ihailtava ja myös ehkä hieman pelottavakin piirre.
Jokaisessa ihmissuhteessa tulee riitoja. Niissä joissa ei tule, ne ei kestä. Mä todella haluan, että tää meijän kestää.
Mä todella toivon, että sä et olis niin ankara arvostellessas omaa ulkonäköäs. Toki se kuuluu ikään, mutta ihminen on onnellinen vasta, kun hyväksyy itsensä sellasena kuin on.
Sä nimittäin olet kaunis. Enkä mäkään meinannu saada katsettani irti sun ihanan suurista silmistä.
Sä useinki sensuroit kuvista sun nenäs, ei sun tartteis. Nimittäin mun mielestä sun nenäs on just söpö. Sun käsissä tai jaloissa ei oo mitään vikaa. Sun ilmeet kuvissa on just sulosia. Ei sun näkösen tyttösen pitäis sensuroida itseään ja piiloutua muun maailman katseilta.
Rakkaani, sä olet kaunis, sisältä ja ulkoa.
Tuskin sä mun sanojani uskot, mutta mä toivon, että sä edes ajattelet niitä vakavasti.

4. Sä olet mulle jotain korvaamattoman rakasta. Mä tiedän, että sulla on paha olla, vaikka sä nyt yritätkin vähätellä asiaa. Sä et oo velvollinen kantamaan kenenkään toisen huolia, tajuutsä? Sä oot aikuinen ihminen, joka saa elää omaa elämäänsä. Sun ois pitäny voida elää sitä täysillä jo kauan sitten. Rakas, sä olet kaikkein tunnollisin ihminen, jonka mä tunnen. Sä asetat aina muiden tarpeet omies edelle. Sä et saa unohtaa ittees, sun on otettava rohkeesti aikaa itelles, antaa muiden ratkoo omat ongelmansa. Kun ne yrittää kaataa niitä sun niskaan, näytä STOP-merkkiä, älä anna niiden tehdä sitä. Puhuminen on vaikeeta, etenkin, jos se kielletään. Sulla on oikeus puhua. Sulla on oikeus omaan elämään ja sulla on oikeus sanoa EI, kun tuntuu siltä. Ootko sä ikinä sanonu kenellekään EI? Sä olet lojaali, sitä piirrettä mä sussa ihailen, mut tätä menoa se myös tuhoaa sut. Mä en halua menettää sua, oot liian tärkee mulle! Ilman sua en olis jaksanu koulua enkä mun elämää. Nyt mä oon nähny vilauksia siitä naisesta, joka vihdoinki elää. Mä haluan nähdä sitä naista lisää. Mä haluan, että se nainen ottaa takasin elämänsä. Se ei tee susta yhtään sen huonompaa tytärtä tai siskoa, tai lapsenlasta tai siskontyttöä tai serkkua tai ystävää. Se tekee susta ihmisen, naisen jolla on oikeus omaan elämään.
Mä olen nähnyt masennuksen ja burn outin todella läheltä. Mä tiedän millasta se on enkä mä halua, että sä sairastut niistä kumpaankaan. Ihmiset, joiden huolia sä kannat haluaa varmasti, että sä voit hyvin. Sun täytyy sanoa niille, ettet sä voi hyvin, kun et saa puhua kenellekkään ns. ulkopuoliselle. Sun täytyy sanoa niille, ettet halua joutua enää osalliseks niiden ongelmiin. Ne on nimenomaan NIIDEN ongelmia, ei sun.
Rakas, mä oon aina sun tukena, kelloon katsomatta mä oon valmis seisoo sun vieres. Oli yö tai päivä, oli mulla kiire tai ei, niin soita. Soita mulle, puhu mulle, mitä vaan! Älä jää yksin sun pahan olon kanssa, mä olen täällä, aina. Mä rakastan sua ja teen kaikkeni, et sulla ois hyvä olla. Muista, sun elämä on sun. Pidä kiinni siitä, elä sitä. Älä uhraa sitä muiden ongelmille, koska sä et ole siihen velvollinen. Sä olet aikuinen nainen, mun rakas naiseni. Kun susta vaan tuntuu siltä, kaadu taaksepäin, mä otan sut vastaan.

_ArkiPäivänVaras_

Ps. Tein uusiks.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.