IRC-Galleria

ArmasJKorhonen

ArmasJKorhonen

nakkikeittoa nakkikeittoa tralalaa..
Provinssissa tapahtui jälleen kaikenlaista huimaa. Heti alku metreillä tutustuimme huippu veikkoihin jotka soivat tilaa meille mökistään ja muutapa torstai illasta ei sitten oikein muisteta, sillä löimme koko porukka isot viina putelit kehiin nami, ettei vaan armas olisi käynyt jälleen ohjaimissa hmm..

Muut illat menivätkin sitten kaljan voimalla hieman lievemmissä sooseissa. Kävimme Timosen kanssa mm. nudisti-uinnilla ja perustimme bändin -Spukebeatin + meikä perusti tanssikerho CHA CHA CHAAN ja sävelsin myös muutaman uuden kappaleen siinä sivussa.
Ja Oih ja voih sitä poliisikypärää. Tästä lähtien olemme erottamattomat.

Sammumisiakin tuli muutama uusi tililleni mm. pari kertaa nurtsille ja kerran(vaan) uima-altaaseen ja kerran saunaan ja keittiön penkille, eli ihan hyvä saldo. Meikäläisen ei kestäisi vaan sortua pötköttely asentoihin, sillä se on saletisti menoa sitten:)
Niin ja tärkein tietenkin. Tämän vuoden nänni tutkimuksessa selvisi, että 75% provinssilaisista on iso ja nöpönännejä ja nännikoru kasvattaa nännejä, aika hyvä lopputulos.

Bändit olivat aika kakkoja tänä vuonna paitsi Hatebreed oli loisto ja yllättävä tapaus ja Mokoma oli tietenki hyvä kuten aina. Nyt on aivan kaamea reissun jälkeinen masennus ja on aivan hirveää olla Oulussa. Voisi suunnitella jonkun uuden reissun hihi:) Juhannuskin olisi tuloillaan ja täytynee varmaan ottaa taas pari päivää keittoa. Eihän tässä vielä tullutkaan ryypättyä kuin neljä päivää nam nam.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.