IRC-Galleria

hhhaaahhahhöööSunnuntai 02.09.2007 16:52


Aaaahhhaaaahhaaahaaahhaa.
Tykkään tekonauraa tosi kovalla ja ärsyttävällä äänellä. lopuks rupee aina nauraa oikeesti. sevasta hauskaa onki. Vittu kokeilkaa ite!

Mulla menee hermot ku nää asiakkaat tulee ja häiritsee mun työntekoa. eiks ne vitun mursut tajuu et mä oon koneella? no ei.

Kirsi joka on töissä tos ravintolas täs vieres. tos täs. haha. niin, n sen kaa on kiva puhuu paskaa asiakkaista. Kerran sille oli tullu asiakas joka kysy että onks tää ravintola. Kirsi vastasi kyllä on. sit se lehmänperse oli kysyny että saako täältä ruakaa. NO VITTU EI. tämähän on ravintola! sit se paviaani viel kysy et mistä se ruoka tulee. Oiskohan keittiöstä?
Repesin eilen ku yks asiakas kysy Kirsiltä et miten tonne yläkertaa pääsee. Kirsi vastasi leveä enkeli hymy naamalla että toss menee rappuset sit se käänty mua päin ja sano murhaavalla ilmeellä että no vittu HELIKOPTERILLA!Siis voi että ihmiset voi olla niin käsittämättömän idiootteja. oikeesti. Minne ne on jättäny aivonsa? Turistibussiin? GREAT.

No se siitä sitten.

Oletteko koskaan kokenut semmoista tunnetta että haluaisitte seistä keskellä jotain julkista paikkaa ja huutaa. ihan kurkkusuorana huutaa? Mä oon. Kerran kun istuin autossa äitini kanssa matkalla kotiin helsingistä aukasin ikkunan ja tungin pääni siitä ulos. sitten mä huusin ja karjuin ja kiljuin. äiti katto pikkasen oudosti mut sit seki alko huutaa. ai että ku tuntu hyvältä.
Miks meiän yhteiskunnassa pitää aina käyttäytyä jolain tietylla tavalla. Niinku miks ei sais vaikkaa alkaa tanssia bussipysäkillä tai heittää voltteja rautatieasemalla tai ihan mitä vaan. tajuuttekste mitä mä meinaan?

jeps tää tais olla tässä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.