IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Atuph

Atuph

Ihmisen mielellä on niin valtava luomisvoima.

Käyntitunti kangillaLauantai 15.12.2007 19:36

Harjoiteltiin venymistä - ja kokoamista. Tehtiin kootusta käynnistä siirtoa koottuun raviin - täytynee vielä puhua "baby"-kootuista askeleista, mutta suunta on oikea. Lumppari oli edestä kevyt ja takapää toimi, vielä ongelmana on julmettu poikitus, jonka suoristaminen on vaikeaa, kun kuski nauraa kippuralla selässä. Mutta sehän oikein kuumeni!

Oli hauska mennä tänään kahden aikoihiin talille. KAIKKI hevoset nukkuivat tyytyväisenä tarhoissa. Oli tosi seesteinen ilmapiiri!

Lanta-ralli-rata on taas laitettu kuulemma kuntoon. Joten ainakin päästään liikkumaan, jos kentän jäätyminen jatkuu - eikä lunta näy. Viime vuonna päästiin lumen puolesta kentällä täyspainoiseen ratsastukseen tammikuun loppupuolella, katsotaan, miten tänä vuonna käy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.