IRC-Galleria

Atuph

Atuph

Ihmisen mielellä on niin valtava luomisvoima.

Hiano kouluhevonenSunnuntai 08.06.2008 01:28

Sehän on kouluhevonen!!!

http://www.elisanet.fi/risto.hartikainen/Kuvat/2008-kuvat/Toukokuu2008/24052008109.jpg

Tänään oltiin Lopella, startattiin K.N. Special. Tulos oli hieno 166 p/63.846%, jolla irtosi sija 4/21 ,-) Ei voi olla kuin tyytyväinen. Lumi oli kuin vanha tekijä, kun käveli tallilla koppiin - tiesi, mitä tuleman pitää. Kisapaikalla käyttäytyi tosi fiksusti. Ohjelma oli tasaisen ok, vaikka jossain kohdassa alkoi katsoa vähän kuuluttajapömpeliä, tuli siististi sisäpohkeella takaisin kuuliaiseksi. Torkkui tyytyväisesti sen reilun tunnin, kun odoteltiin palkintojen jakoa - eikä vetänyt kunniakierroksella pierupukkilaukkaa ,-) Meillä oli kyllä ylivoimaisen mukavat tukijoukot mukana, mikä teki reissusta ikimuistoisen! Poika oli kyllä aika rätti väsynyt illalla - kun tulin Pylpyrää ratsastamasta, Lumppari makasi karsinassa kyljellään pää pa**a-kasassa - sikeässä unessa kuorsaten.. Nyt täytyy vain alkaa tohtia ratsastamaan kisoissa liikettä vielä paremmin esiin..

Pylpyrä pääsi töihin aluksi Andyn kanssa. Oli aika jännittynyt pari ekaa kierrosta radalla, mutta rentoutui, kun mentiin lantalenkille kävelemään. Eli on ihka-aito maastohevonen. Andy lähti siitä jo tallille, mutta me jatkettiin vielä radalla. Kierros käyntiä, sen jälkeen pari kierrosta ravia ja sitten vika kierros kävellen Vallen seurana. Nopea poika oppimaan - ravissa oli tosi rauhallinen - mennä hölkötteli korvat hörössä. Siinä, missä eilen sai aika-ajoin (lue: suht jatkuvasti pidätellä), nyt ravi pysyi rauhallisena. Ja vikalla kierroksella ei ollut moksiskaan, vaikka Valle ravaili vieressä.

Kaikenkaikkiaan uskomattoman mukvana antoisa hevostelupäivä tänään. Mukavia hevosia, mukavia ihmisiä, aurinko paistaa ja on lämmintä - mikäpä tässä ollessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.