IRC-Galleria

Atuph

Atuph

Ihmisen mielellä on niin valtava luomisvoima.

JepulisLauantai 21.06.2008 00:02

Just kun eilen pääsin laitsalle-vienti keikan jälkeen toteamaan, että Lumppari olisi kyllä oikeutettu kans kunnon aitoon laitsa-lomaan, eiköhän se ollut sitten ep tänään. Taasen vastaavalla tavalla kuin aiemmin eli kun kierros vaihtuu vasemmasta-oikealle, on ekan kaarteen ajan ep oej. Tosin nyt oli selvä ep ja sillä kesti hetken aikaa saada rytmit kohdilleen ,-( Noh, pari päivää vain maastoilua&kiipeilyä, maannataina täytyy yrittää saada fyssari-H kiinni. Samoin täytyy napata satula mukaan ja käydä näyttämässä se Satulapajassa - onko ok "laskeutunut", että ei ole toispuoleinen.
Samoin täytynee katsoa klinikka-aikaa - tosin nyt se poni lähtee kyllä sitten Vermoon. Vielä olen täysin toiveikas sen suhteen, että kyseessä kunnon lihasjumi. Tosin kun tämä räpyläkäsi koitti niitä selkälihaksia, ei niissä mitään erikoista tuntunut. Täytynee ottaa huomenna kynätesti käyttöön - Lumi parka ,-)

Harmittaa. Ei niinkään sen vuoksi, että ei pääse kisaamaan, vaan sen vuoksi, että olisi ihan oikeasti hinku ratsastaa koulua. Mutta minkäs teet. Nyt täytyy sitten keskittyä Pylpyrän koulukuvioiden hiomiseen ,-)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.