IRC-Galleria

Atuph

Atuph

Ihmisen mielellä on niin valtava luomisvoima.

Lumppa 2 vSunnuntai 24.08.2008 01:21

meikäläisen omistuksessa!!! Uskomattoman nopeasti - ja toisaalta hitaasti menee aika. Tuntuu, että ollaan jo vanha aviopari ,-)

Tänään poikkeuksellisesti aloitin ridausurakan Fortterilla, koska oltiin illasta lähdössä maneesille. Tarkoitus oli mennä ihan puhdasta mielenterveys-ratarallia. Ja sitähän siitä tuli - mukavaa sellaista. Se kun tarjos kivasti laukan ja pienen rohkaisun jälkeen tuumas, että ai jaa - tää on sallittua! Siinäpä sitten meikäläinen silitteli ja jutteli ja rapsutteli herra F:ää, joka meni kivan rauhallista, hyvin kannettua ja PUHDASTA kolmitahtista oikeaa laukkaa. Ja tämä tehtiin kaikenkaikkiaan kolme kertaa - radan takasivu - eikä kertaakaan ryöstämistä! Hih. Vaisto oli näemmä oikeassa, kun se sanoi, että F:llä on laukattava radalla - eikä missään kentällä ,-)

Andy Moog ja Lumppa lähtivät sitten vielä illalla maneesille - koppien kera. Tarkoitus oli ihan puhtaasti harjoitella Andyn "laitakammoisuutta" maneesilla ja Lumpan "takakireyttä" maneesilla. Lumppa lähti lunkisti Andyn perään käytävältä, mutta sen pään päälle tuli iso kyssäri, kun se hiffasi, että ne matkustaa eri kopeissa ,-) Mutta hyvin se sinne meni. Maneesilla oli takakireä enkä saanut kunnolla rentoutumaan, mutta mikäpäs tässä, elämäähän tämä vain on ja harjoittelu tekee mestarin. Lopuksi käveltiin vapain ohjin maneesia ympäri s.e. Andy oli ulkopuolella ja Lumppa sisäpuolella - Andylla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin vain mennä sitä *pelottavaa* aidanvierustaa ,-)

Olipas taasen hauska hevostelupäivä - tosin joku voisi tuumata, että lauantai-illan voisi viettää paremminkin ,-)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.