IRC-Galleria

Atuph

Atuph

Ihmisen mielellä on niin valtava luomisvoima.

LaiskotuspäiväTorstai 04.09.2008 00:14

Satula lähti vielä korjuuseen - sen jälkeen pitäisi olla priima. Noh, ei mitään paineita saada takaisin, koska Kiefferillähän tässä nyt jo on menty hetken aikaa...

Lumppa oli ihan ADHD. Sovin Niinan kanssa, että jätetään se "kesälitra" Prixiä pois - enää kun ei ole öitä ulkona ja epäilen, että sen myötä Prix kohoaa "päähän". Tai en epäile, toivon. Saisi nimittäin vähän rauhoittua ja keskittyä työntekoon. Sain sen ravissa kuuntelemaan ihan kivasti, vaikka koko ajan oli olo, että polle haluaa muuta. Sen myötä tehtiin laukka radalla. Jo ekan 50 m jälkeen se täräytti kauheat huudot ilmalle - ja seuraavat hirnunnat sitten siinä 500 m paikkeilla. Eipä tarttenu miettiä, pitikö hommasta vai ei.

Koska biorytmit (sekä mun että Lumen) ei oikein tuntuneet osuvan kohdalleen, tuumasin juoksuttavani herra F;n, se kun vaatii pitkää pinnaa. Voe jee - herra hepo osasi mennä liinassa rauhallista ravia! Kunhan ensin oli hörhöttänyt ihan huolella ,-)

Että sellainen hevostelupäivä. Enköhän mä vielä Lumpalle ensi kuun tallivuokran maksa, vaikka onkin ollut aikas mahoton nyt pari päivää. On se kuitenkin niin lutunen ,-)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.