IRC-Galleria

Atuph

Atuph

Ihmisen mielellä on niin valtava luomisvoima.

Yli viikko vierähtänyt...Torstai 11.09.2008 19:38

Himassa ilman nettiä..

Sunnuntain Riksun kivat menivät mukavasti - tulos 59.26, sijoituttiin 3/11. Radalla oli täys "poni-ravi-Lumi", mutta meni kiltisti jokaiseen kulmaan etc. Nauratti vaan, kun se taisi jännittää myös niskalihaksia niin, että kaula oli ihan paksu... Fortter sai illalla vielä rata-rallia - se tykkää laukata ihan simona..

Maanantaina F:lle oli lepopäivä ja Lumi pääsi "gängin"-kanssa maastoon - eli Andyn ja Vallen seurana Kilpeläntie päästä päähän. Osan matkaa ravattiin - oli hauska, kun Lumppa ja Andy menivät "kisaa" vaihvihkaa, kumpi menee kovempaa... Oli vähän väsyneen olonen, sunnuntai oli varmaan verottanut voimia...

Tiistai oli lepo molemmille, kuski oli ihmettelemässä Olkiluodossa...

ja eilen sitten ratsastelin molemmat. Ensin herra F - ja Totolta taasen excellent neuvoja siihen raviin! F väistää nyt molemmat pohkeet - sekä etuosakäännöksenä että pohkeenväistönä, joten edistytty on tässä kolmessa kuukaudessa! Nyt sitten täytyy alkaa treenaamaan sitä ravia enempi.. jotta voidaan sitten pikkuhiljaa alkaa laukkaamaan. Lumpan ridasin vain eteen alas. Oli tosi kivan oloinen, mm. vasen laukka oli samanlainen kuin oikea, jippii!!!

Ja nyt tämä tytsä lähtee tallille taasen..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.