IRC-Galleria

Atuph

Atuph

Ihmisen mielellä on niin valtava luomisvoima.

Lumppa rules, Fortter rulesLauantai 24.01.2009 20:07

Lumpan kanssa tunnilla. H I A N O!!! Uskomatonta, miten nätisti ja pehemästi se alko toimimaan. Kuski saa enemmän sapiskaa omalla hitaudellaan. Laukannostot ovat parantuneet ihan radikaalisti - ja nyt vielä hiottiin lisää s.e. kuski ihan oikeasti vaan istuu kroppa suorassa ja laittaa painon oikein. Ja sehän toimii. Herkkyttää on siis tullut kuskille lisää - hevosella sitä varmasti on jo ollut, mutta kun kuski räpeltää, niin se räpeltää.

Kohta kaksi vuotta valkun valmennuksessa. Kun nyt katsoo tätä "tietä" takasin päin, niin tuntuu uskomattomalta, mitä mä olen onnistunut oppimaan. Aika mieletöntä, että valmentaja onnistuu paitsi valmentamaan hevosta eteenpäin, saamaan kuskille pitkää pinnaa ja lempeää kärsivällisyyttä - kuin myös herkkyyttä. No hätä, en ole vielä virheetön, seesteinen ratsastaja, vaan vielä on polkua pitkää edessä - ja paljon. Mutta suunta on ainakin oikea!

Fortterilla menin vaan isoja ympyröitä kevyessä ravissa. Alko rentoutumaan ihan kivasti! Se on kyllä kans tosi kiva hevonen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.