IRC-Galleria

Atuph

Atuph

Ihmisen mielellä on niin valtava luomisvoima.

HyppelyäMaanantai 29.06.2009 00:41

Anna selkään ja Lumppa menoks. Kysy alkuun "onks pakko", mutta sitten totes, että on ja hyvinhän se toimi! Varsinkin kun ottaa huomioon, että kun hain sitä Annalle ratsastettavaks, herätin sen täydestä umpiunesta - kyljeltään... Hiki ja puuskutus oli kova - hevosella - mutta nopeaa se palautu: eli vaikka vatsaa on kertynyt, niin kunto on hyvä ja palautuminen kerrassaan great! Hyvin jakso loppuun asti, vaikka hyppyjä tuli aikas monta. Katsotaan huomenna, onko koulutunilla kuin kankeena.

Fortterilla päätin mennä kentällä käyntityöskentelyä - herra hepo kun oli hikinen jo karsinassa ollessaan ja edelleen yritän välttää sillä Jackson-kohtaloa... Voi hitsin-pitsi kun oli hieno! Ei paljoa tehty, mutta väistöt sujuu, etuosakäännös sujuu, pysähdys hienosti pelkällä istunnalla, taipu hyvin ympyrällä ja jopa voltilla. Oli kevyt, keskittynyt, rento ja aktiivinen!

Eli tänään ei taaskaan ole voinut tehdä muuta kuin ihmetellä tätä elämän rikkautta, kun noin upeat eläinkaverit on mulle tätä elämää jakamaan suotu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.