IRC-Galleria

Atuph

Atuph

Ihmisen mielellä on niin valtava luomisvoima.

Lumipallo kaivettiin naftaliinistaLauantai 03.10.2009 22:34

Nimittäin tunti kutsui. Hitsit, oli ihanaa. Alkuravissa oli aluks vino vasempaan kierrokseen, mutta hyvin saatiin korjattua; kunhan se sisätakajalka löytyi. Takapää myös löytyi noin 10 askeleen "keskustelun" jälkeen; Ljudmilla kun meinas, että "onks ihan pakko" ja kun totes, että näemmä nyt ihan aikuisten oikeesti töitä tehdään, naksahti hyvään moodiin. Uskomattoman kivan tuntuista, kun saatiin laukannostot s.e. oli kunnolla alla. 3-kaarinen kiemura sujui, kun kuski muisti ratsataa eteen. Ja kaiken huipuksi saatiin viimeinen keskiravipätkä hyvin; rentoa, aktiivista, hyvällä tuntumalla oleva keskiravi. Ihan jäi kunnon montut, josta sitten ihailtiin, että on se takajalka astunut reippaan kavion verran yli. Oli yksi parhaimmista keskiraveista ikuna. Huah. Koulutuuppaus on kyllä kieltämättä veressä, ei muuta voi tuumata. Ljudmilla oli tyytyväisen oloinen tallissa eli työ maistui molemmille.

Fortterilla käyvin vielä letkeästi ratsastelemassa lähinnä liikunnan riemusta kentällä. On se(kin) kyllä kiva ratsastaa. Eli ilo noita kahta on liikutella.

Ai niin, nyt tänään tuli Kyran oppi pohkeen oikeasta vaikutuspaikasta niin selkeesti mieleen, että se oli yksi "teema" koko päivän ratsastuksen ajan. Hm.. yllättävää, että jalka venyy paremmin alas, kun pohjetta käyttää oikein ,-)

Tänään tuli myös suru-uutinen; Wille lähtenyt vihreille laitumille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.