IRC-Galleria

Atuph

Atuph

Ihmisen mielellä on niin valtava luomisvoima.

Viikon elämää...Perjantai 18.05.2007 00:24

Maanantaina mentiin maneesissa eteen alas ja vähän väistöjä&vastataivutuksia. Maneesissa herra hevoinen ei vielä täysin rentoudu, mutta liikkui kuitenkin suht mukavasti.

Tiistaina oli sitten huippujen paluu esteradalle. Allekirjoittanut tuumasi valmentajalle, että korkeintaan 40 cm radan voin joskus kisoissa mennä ,-) Mutta hevonen oli aivan eri maata kuin viime estetunnilla - siinä, missä viimeksi valkku huusi "eteen-eteen", nyt vain hoki "pehmä käsi, pehmeä käsi" - hevonen kun rulla si hyvin ja tehokkaasti. Nyt siis se, että se on koulutunneilla toiminu viimeisen abt. kahden viikon ajan alkaa näkymään sitten estetunneillakin. Onhan se saanut massaa huomattavasti takaisin, alkaisikohan ihan oikeasti jopa jaksaa tekemään töitä kunnolla, kun saa safkaa riittävästi?

Keskiviikon tunti peruuntui, joten lähdimme maastoon eteen-reippaasti lenkille.

Ja sitten tänään - tunnille! Ensimmäinen ahaa elämys tuli, kun istuin selkään - siinä edessä on massaa paljon paljon enemmän! Mulla alkaa kohta olemaan varsinainen body-building hevonen! Tehtiin vastalaukkoja sekä takaosakäännöksiä. Heti kun alkoi miettimään maagista sisä-takajalkaa,alkoivat takaosakäännökset sujua. On se hassu vain tuo ajatuksen voima.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.