IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 30.09.2006 23:13

Iko sanoo:
ne on ihan vammasia..
säälittävä idiootti sanoo:
eikä oo. leffassa ne on sairaan hienoja.
Iko sanoo:
ne on vaan ihmisiä..
säälittävä idiootti sanoo:
ei o enää.

[Ei aihetta]Lauantai 30.09.2006 15:13

ihan sairasta.
tahtoisin päästä jo pois täältä, johonkin parempaan, paikkaan jossa kipua ei tunneta. tahtoisin voida olla onnellinen, nukahtaa jokaisena iltana hymy huulilla, herätä iloisena uuteen päivään. tahtoisin tietää että joku välittää, joku auttaa ennen kun apua edes tarvitaan, on joku jonka viereen nukahtaa.

[Ei aihetta]Perjantai 29.09.2006 18:56

.väsynyt kaikkeen.

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.09.2006 21:38

voi ketku kun mua ärsyttää. ilman mitään kummempaa syytä kaikki ärsyttää ihan järkyttävän paljon. kaikki oli ihan hyvin, mitä nyt pari tyyppiä otti päähän, mut sit yhet saakelin hirvikärpäset (ja ihan tavallisetkin kärpäset) ärsytti mua niin paljon et kaikki alko ärsyttää. tekis mieli huutaa ja haukkua kaikki ihmiset johonkin alimpaan helvettiin, ja ampua kaikki hirvikärpaset ja samalla ärsyttävä siskoni jonka syytä kaikki on. kun se ei oo voinu ostaa piikkisukaa, jouduin selvittään heikin hännän ilman sitä ja meni hermo kun niitä hirvareita piti liiskata sieltä ja ne vaan juoksi karkuun. tallilla vähän tavarat lenteli ja vesi roisku pitkin käytävää kun ei mikään onnistunu. onneks oon kuitenkin yksin kotona niin ei viattomat joudu kärsimään. vielä.

[Ei aihetta]Maanantai 25.09.2006 21:48

hei mä oon ajatellu. jes.

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.09.2006 14:48

väsyttää. en tiennyt et voi olla näin vammanen olo vaikka yrittää syödä ja nukkua edes joskus. tai lähinnä nukkua, syöminen on taas jääny vähän vähemmälle. tallilla käyminen on niin rassaavaa ettei mitään rajaa. en vaan jaksa. kun pitäis kouluakin käydä. ratsastaminen on tylsää yksin ja ilman mitään tavoitteita. ja ei siitä hevosesta edes ole mihinkään kun se on sellanen kolmijalka. isi osta mulle poni.
haluisin jonkun ponin. ison welshin. mieluusti orin. tai welsh-täykkäri risteytyksen. mahollisimman kuuman ja vaikeen. olis kiva kun olis sellanen tykki et sen kaa joutuis tekeen töitä.
hohhoijjaaa. ei vaan jaksa. "elämä väsyttää" onneks on poroja. ja matti.

[Ei aihetta]Lauantai 23.09.2006 21:32

äyh. paha olla. mahaan sattuu ja päätä särkee. ja selkä on kipee. kiitokset siitä vellulle. mun selkäranka on varmaan ikuisesti vino kun se pahoinpiteli. :S valivali. matti-poro on ihana. hehe. kaikki tyypit on tosi ihania. tai sit mä oon niin sekasin etten vaan tajuu. mun tyttöystävä on ehkä ihan sairaan ihana. tykkään siitä vaan niin paljon. <3 kolmiodraama.

[Ei aihetta]Lauantai 23.09.2006 01:42

jjoo. tykkään<33

[Ei aihetta]Torstai 21.09.2006 22:33

äyh. mulla oli joku juttu mut taisin unohtaa. eilen nauratti sellanen kohta kun hmm.... olisko ollu fil. 4:23, siinä ei ollu mitään hauskaa mut se oli ainoo kohta jonka lukemastani ymmärsin... bolottajat on hauskoja. tykkään<3 ja päätin eilen et mun elämään ei ikinä tuu miestä, koska niistä ei ole kun harmia. janita väittää et ei onnistu. se ei oikein luota mun kykyihin.... mut en nyt heti keksi kun yhden pojan joka sais mun pään kääntyyn. ja se taitaa olla varattu. mut se on ainoo poika josta oon ikinä oikeesti tykänny... tai no. kaikki jotka mun rutinoita kuuntelee ei taida olla samaa mieltä... 11. :D no, 28..... :DD joo, ei tartte tajuta. ei kukaan muukaan tajua. paitsi joh. mut mä en aina jaksa tajuta sitä.... koska banaani. heh heh. huono. mun pitäis lukee ruotsia ja englantia ja uskontoo ja kemiaa ja katsella vähän matikkaa. mitään niistä ei aio tehdä. joo mo. tykkään jostain tyypeistä<3

"kohta on perjantai" "thotaa... nyt on kuitekin maanantai.." <3

[Ei aihetta]Lauantai 16.09.2006 12:22

Sekavaa. Eilinen ilta oli toisaalta tosi ihana. Se vaan loppu liian pian. Yksin jääminen on ehkä pahinta mitä voi tapahtua, ja kuitenkin se on aina väistämättä edessä. Pelotti kävellä yksin bussipysäkiltä. Oli niin pimeetä, ja hiljasta. Keksin kuitenkin katsella taivalle. Näin tähdenlennon. Kerkisin kyllä toivoa, mut en edellenkään usko sen toiveen toteutumisen. Melkein mitä tahansa voi saada, paitsi sen mitä (ketä) haluaa. Ja voiko toivoo samaa asiaa lyhyellä välillä uudestaan? Toivoin sillonkin kun kello oli 00.00. Mutta toivominen ei oikein auta. Rukouksiinkaan ei saa vastauksia sillon kun haluais.

On tosi ahdistavaa lukee niitä 9/11 juttuja. Miks maailmassa on niin paljon pahaa? Sitä juttua lietsotaan julkisesti ihan liikaa, en mä halua lukee sellasia juttuja. Kokeilin sen "Menkää mihin tahansa Wordiin tai WordPadiin. Kirjoittakaa WTC terrori-iskujen lentokoodi joka on Q33 NY ja vaihda fonttikooksi 48 ja fontti Windings: ksi." Meinasin vetää viinirypäleen vääräänkurkkuun ja jotenki se oli vaan niin ahdistavaa. Outoo.