IRC-Galleria

Aika häröö, hyvä olla/paha olla, pirteetä angstia. Ei oo pitkään aikaan ollut noin paha olla ainakaan noin pitkää aikaa putkeen, mutta silti on aika kiva olla kun on vaan kivaa. Sunnuntai-ilta oli paras. Joku on vaan niin hirviö. Hirvi. Peura. Poro.

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.02.2007 12:28

Ärrh. Angstangstangst. Nuortenleiri=neljä päivää joukkoangstia.

[Ei aihetta]Lauantai 24.02.2007 21:05

Ärsyttävän paha olla ja ärsyttävää että ärsyttää. Kauhee angsti jota en saa purettua mihinkään ja se vaan ärsyttää. Jaakko oli ehkä aiheesta huolissaan.

[Ei aihetta]Perjantai 23.02.2007 19:52

fiuuu.... Eve ja Siina on ihania. Vohveleita ja jäätelöö. <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.02.2007 17:35

Ihanan kypsiä poikia. <3 Kävelijän pävelijä, koiran poira, kulkijan sulkija.... Haluutsä munaaaaa? Mun koirapojat. Hihii.

vammane. :PTiistai 20.02.2007 20:46

Ääääh. Haluan oman oikolukijan. Sellasen tosi kriittisen joka osaa sanoa suoraan mutta ei liian ilkeesti ja joka tajuaa miks kirjotan mitä kirjotan. Igu Ä-ni on hauska oikolukija kun se tyrmää ihan suorilta mun ajatukset, tai ainakin ne jotka pääsee paperille asti. Kommentit mun kirjotuskilpailu työstä hymyilyttää vieläkin, varsinkin koska muutkin kun oma opettaja ylisti niitä. Mut ei kaikkii voi miellyttää, eihän?
Mietin ja jutskaan, ikävöin ja sekoilen. En tiedä mitä haluan, mutta luulen etten ainakaan tätä. Etsin ystävää enkä löydä, jotenkin vaan kävellään aina ristiin. Haluaisin halata, ihan vähän vain, päästä lähelle. Ilman kiirettä ja ulkopuolisia häiriötekijöitä. Se on ehkä ihan sula mahdottomuus. Mun sydän itkee verta. <,3 Haluaisin ehkä muutenkin itkeä kaiken pahan olon pois, mut ei pysty. Liian hapokasta.

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.02.2007 23:05

Hyr, pölypunkkeja, hyr. Pakastepölypunkkeja. Ihan kypikylmiä.

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.02.2007 15:40

Hym hym hymyilyttää. Eilen oli kivaa. Tein lumienkeleitä serkkujen takapihalle, tätini sanoi että olen hullu. Mutta olenkin. Olen vain tällänen pieni ja hiukan friikki. :) Vähän olis siistiä jos vois mennä mökille saunaan ja olis tähtiä ja vois maata siellä jäällä ja katsella tähtiä. Huisaa. Olis hiukan helmi nukkua jäällä sillein et vois katella tähtiä. Ei kyllä tulis nukuttua.

[Ei aihetta]Lauantai 17.02.2007 19:24

Hirveen(poroon..) hyvä olla sun kanssa ja hirvittävän paha olla kun lähdit. Ei se susta johdu mut niin se vain meni. Jälkeenpäin harmitti etten pystynyt sanomaan hyvästiksi mitään järkevää, mutta pystyin sentään oleen itkemättä kunnes menit pois. Ei siinä mitään järkeä ole mut en oo väittänytkään että olisin viisas. Olen ehkä hiukan ihastunut enkä käyttäydy niinkään fiksusti kun yleensä.

Np. Maija Vilkkumaa - Prinsessa jää
"ja kun sä katot mua | mä voisin punastua | niin mä oon sua miettinyt"