IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

"Frankly, my dear, I don't give a damn."Maanantai 20.10.2008 20:02

Aattelin, et tekisin jonkun turhan testin tai semmotteen tähän alkuun, mut enpä taida jaksaa, kun olis vähän muutakin tekemistä ^-^ Haluisko joku pitää mulle kemian yksityisopetusta, kun ymmärrän ne laskut kyllä ihan lennossa, mutta se kaikki muu onkin jo vähän toinen juttu!

Ja juu, kaikenlaista kommenttia on tästä letistä heilahtanut, mut vielä ollaan onneks reilusti plussan puolella. Negatiivisten huomioiden helmi oli varmaan meidän Mummin lausahdus "miten siusta on poika tullut? Onneksi hiukset ovat uusiutuva luonnonvara, pian ne takaisin kasvaa". Myös tämä "ei ne nyt NIIN kauheet oo" -kommentti piristi mieltäni ^-^ No mutta, ite olen suht tyytyväinen, ja niin kuin Mummi sanoi, hiukset kasvaa kovaa haipakkaa, kohta on taas sama tilanne kuin ennenkin.

Oon lukemassa tässä juuri Donald McCraigin Rhettiä. Setti on ollut hyvää ainakin tähän mennessä, mutta pikkasen hirvittää, kun kirja on niin paksu ja aikaa niin vähän. Aikaisemmin on lähes aina ollut niin, että mitä paksumpi kirja, sitä parempi se on. Nykyään keskimittaiset pokkarit ovat parasta luettavaa, kun "ei ole aikaa". PAH.

Syyslomalle ei ole hirveästi suunnitelmia, pakkailua yllättäen sekä parin päivän Tampereen visiitti loppuviikosta, siellä sitten ihan oikeana päivänä juhlin synttäreitäni, oikeat juhlat ovat sitten ne meidän luokassa vissiin aika kuuluisat vappujuhlat joulukuussa. Hurjaa täyttää taas vuosia, varsinkaan kun en ole ajatellut koko juttua sen kummemmin kuin vasta nyt. Ja oih, vuosi sitten synttärit Irlannissa ja ah mikä seura... Ikävä on jo laantunut, mutta ainahan voi muistella (:

Jees, kävin taas tänään Alkossa hakemassa pari poksia lisää, joten jatketaan harjoituksia! (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.