IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sweet sixteen? O.OTorstai 23.10.2008 18:06

Ei sitä vain osaa suhtautua siihen, että täyttää vuosia. Mielestäni sillä päivällä ei ole mitään väliä, ainoastaan sillä, että tietää olevansa taas vähän vanhempi kuin edellisvuonna.
Tampereelle lähdöstä ei tullut oikein mitään, kun tulin kipeäksi, mutta ei voi oikein mitään, tämänkin ajan ehtii käyttää älykkäästi pakkailuun ja raivaamiseen. (Vissiin joka merkinnässä oon maininnut tän pakkaamisen, taitaa olla elämän suurin sisältö tällä hetkellä, surullista :D)
Maltan tuskin odottaa, että pääsen pitämään synttäreitä/tms. juhlia tuossa melko pian, heti kun saadaan kämppä kuntoon tuolla toisessa päässä! Glada vappen 8D
Fiilistelin tänään kattomalla vanhoja valokuvia. Voisi sanoa, että meikäläisellä on tämä poseeraamistaito aika verissä :D Näkisitte ne... %DD ei kyllä nykyisestä hirveästi poikkea. 8)
Juu, mut nyt meen nappailemaan taas vähän jotain lääkkeitä, et sais tän taudin pois. Syyslomanjatkoja!

ps. oon ihan onnellinen siitä, että eräs ei satu olemaan paikalla, sillä nyt selvitään ilman niitä mauttomia sakkolihakommentteja.

Ja tähän loppuun joskus kirjoittamani öyäyöymäy-scheissea:
Joo, nää on taas näitä "mitä et sanoisi suoraan ihmisille blahblahblah" -juttuja.

1. ja aloitetaan "tärkeimmästä" :D
olis todella kiva jos katsoisit silmiin kun puhut mulle! tämä ei ehkä ole se maailman isoin asia, mutta mua ottaa todella päähän. ja olisi yleensäkin suotavaa että pystyisit ottamaan suoraa kontaktia, kun ollaan oltu samoissa porukoissa jo yläasteesta asti. välillä ärsyttää ihan tuhottomasti, kun mulle ei voi sanoa mitään kiertämättä sitä jonkun muun kautta!

2. mräyr, jos puhuisin joskus sulle suoraan, niin tahtoisin kyllä kysyä, että mitä sää oikein tahot? Eipä tuo oo ainakaan meikäläiselle selvinnyt. Hyvin tää kyllä näinkin menee, kliseisesti sanottuna olisi mukava tutustua enemmän kun oot niin kawaii-ihkuraxu

3. kiitos, paras kaveripoika. hauskaa on aina ollut ja toivon, ettet unohda mua sitten kun muutat pois :<

4. mjuu, oon tässä jo vähän aikaa miettinyt, että mitä sun kanssais oikein tekisin, sinä pieni ja herttainen (anteeks nyt, ei pojasta kai sais noin sanoa, mutta olet mun silmissä pieni minuun verrattuna :D). Tähän mennessä oon kyllä ollut sitä mieltä, että ollaan vaan ihan kavereita, mutta en laske sitä toista vaihtoehtoakaan kokonaan pois.

5. olet tärkeä, tietysti, kun ihan lähiverisukulaisia ollaan, mutta toivoisin, että et yritä ottaa sitä roolia, jonka menetit jo aika monta vuotta sitten kun läksit ihan noin vaan. ollaan pärjätty jo toistakymmentä vuotta ilman kriisejä, eikä nytkään ole sen aika, vaikka olenkin jo "aikuistumassa" (pah)

6. kumma juttu, miten ollaan tutustuttu näin nopeasti! olet jaksanut mun maratonmittaisia mesekeskusteluja jostain ihan turhasta. pian on ehkä sitte sen miitin paikka (:

7. tänä syksynä oon ehkä saanut vähän yliannostusta susta, mutta veikkaan että sitten kun muutat veks mulle tulee aivan karmea ikävä, myös senkin tähden, että siinä menee sitten part of my so called friends siinä samalla. mä olen sen verran erakkotyyppiä, että en kauheasti pysty semmoseen ripustautumiseen enkä sen ymmärtämiseen. silti olet todella tärkeä, tartteen välillä vain etäisyyttä.

8. välillä se kaikki meikäläisen ja sun erilaisuus ottaa päähän aivan järkyttävästi, mutta en toisaalta sitten välittäisi testata, millaista elämä ilman sua olisi.

9. olisin kyllä jossain vaiheessa toivonut olevani ajatustenlukija! toivottavasti en vaikuttanut ihan niin teiniltä kuin oikeasti olin siinä vaiheessa kun olin aika diudiu teikäläiseen. ihmettelen vain, miksi suostuit niihin tapaamisiin, jos oikeasti vain nauroit meikäläiselle? en valitettavasti osannut siinä vaiheessa kattoa kettuilun läpi. ja tiedoksesi, ikä ei ole mikään este! :D pidetään yhteyttä.

10. olen valmistellut itteäni jo vuosia siihen, että sua ei pian enää ole. kuulostaa kauhealta, joo, mutta se on vain sellaista henkistä itsepuolustusta siihen, että jonain päivänä mun täytyy elää ilman teikäläistä. joskus toivoisi, että se päivä tulisi pian, ettei enää tarvitsisi pelätä sitä ehkä äkkiä tulevaa hetkeä, mutta toisaalta, en oikeasti tahdo sitä ikinä. eläköön sinä.

luultavasti joskus jollekin jotain sanonkin. ehkä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.