IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tulkaa joku mun kaa Tuskaan :cTorstai 09.04.2009 21:09

Oli pieni erätauko galtsusta + tietokoneesta yleensäkin lähinnä rakkaan koeviikon takia :< ihan kivasti kuitenkin pinnistelin, matikasta ja psykasta kympit ja FYSIIKASTA KASI!!! <3<3<3 olin niin onnellinen!
Nyt on kuitenkin kunnon erätauko kaikesta yäähh-jutuista, erityisesti koulusta ja ja ja ja että niin! PÄÄSIÄISLOMA! Pääsee käymään pitkillä lenkeillä ja nukkumaan pitkään ja hoitamaan kaikkia asioita.

Siivoskelin tota mein kenkäkaappia tuommoi viikko sitten ja otin perinteeks tulleen kuvan tänhetkisestä kenkäsaldosta. ei niitä montaa paria ole, mutta rakkaita ne on kaikki<3 + Nokian punaset kumisaappaat, jotka jostain syystä eivät ole tuolla :'c ja koko kansaa kiinnostaa! :>

Ostin lauantain lipun Ruissiin pari päivää sitten :3 ihan jeess siis aivan tajuttoman siistiä! muutenkin kesällä tapahtuu:
on toivottavasti töitä, mahdollisesti Opeth @ Provinssi, Animepeli, tajutonta säätöä, DESUCON, Animecon, Ropecon, RUISSIIII Annan ja Ellan ja Paulan ja Sannan ja Konstan kanssa!, mahdollisesti kipaisen Tuskaan, käydään Lintsillä ku zeri ei oo vielä käynyt, ravaan Tampereella & Hesassa, toivottavasti miittailen mahdollisimman paljon, vedän silloin tällöin naamoja hyvässä seurassa, teen hienon cossin, kehityn piirtäjänä ja yms. kaikkee!!! vähänkö odotan kesää!

mutta sitä ennen mun pitää hoitaa Hollannin jutut. hii, meen hommaamaan matkavakuutusta -> sii jah

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.