IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

en ole nyt ihan varma onko mitään järkeä tässä näin harvassa galtsuttamisessa, mutta toisaalta en kyl millään raaskis poistaa kuvia ._. joku nostalgiapiikki pitää vielä meikäläisen kiinni tässä laitoksessa.

huomenna kouluun! EI! ihan kauheesti rästihommia... ainut asia mikä lohduttaa lie se, että tän kevätlukukauden jälkeen mie saan lepäillä vaan, kun abivuodeks ei oikein riitä enää opiskeltavaa. loput kirjotukset ku hoitaa sillon pois alta niin se onneks riittää. itsensäkehittämisaikaa siis on sillon enemmän ku kyllin :D saa nähdä tuottaako se mitää tulosta, luultavasti ei :
D

oon hiihtänyt viimesen neljän päivän aikana 22,5 kilometriä!!! en ymmärrä että mikä minuu vaivaa, mutta mie tykkään siitä kyllä. saa nyt nähdä että jaksanko enää hiihdellä kun pitäis tehä koulusysteemejä, mutta pitää nyt ainakin koettaa! eihän tuo kilometrimäärä nyt mikää ihmeellinen ole, mutta meikäläisen urheiluhistorialla se on erittäin merkittävä... :D

mutta, reissu Tampereelle uuden vuoden paikkeilla oli mahtis ja varsin ainutlaatuinen <3 nyt vaan ikävää tuppaa kertymään jälleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.