IRC-Galleria

BabaBom

BabaBom

^ ElektroMagneettiVäinämöinen ^ ...☺☺☻´ { www.halfSatori.com | www.atMatrix.com }

Joulupukki, Wanha UkkiMaanantai 24.12.2007 09:26

Rauhaa, rakkautta ja ymmärrystä, kaunista Joulua! Sanskritinkielen sana Santa tarkoittaa "rauhaisaa". Hindiksi pyhää miestä kutsutaan usein Santaksi.

Muissa uutisissa Wagner näyttää joulupukin paikan: http://www.hs.fi/kuvat/iso_webkuva/1071381500814.gif

Mutta siitä huolimatta hyvää (tulevaa) joulua jokaiselle! Ja joulun sanomaa et al, ettei mene pelkäksi mässyttelyksi. Tomut pois vanhan Raamatun kansista ja evankeliumi tutkintaan: http://www.evl.fi/raamattu/1992/UT.html. Pitää taas itsekin verestää muistia. Syntymäkertomukset ja vuorisaarna (Matt. 5-7) = hyvä joulupaketti.

Joulukortteja ei tullut (yllätys!), lahjoja ei lienee sen liiemmin heru. Mutta olen toisaalta juuri päässyt tasapainon tilaan, jossa majassani on kaikki tarpeellinen, ja (lähes) kaikki mahdollinen ylimäärä on karsittu pois, omaisuus kutistettu muutamaan olennaiseen tarve-esineeseen. Uudet tavarat aiheuttaisivat taas uutta mietittävää, joten antamatta ollen annettu (joulun) rauhan jatkumo on lahjoista paras. Kiitos siitä kaikille! =)

Jokaiselle lahjanani kaikki liikenevä immateriaalinen hyvä, joka vaan täältä etäältä sydämeen asti välittyy. Paketin saa avata vasta illalla!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.