IRC-Galleria

BabaBom

BabaBom

^ ElektroMagneettiVäinämöinen ^ ...☺☺☻´ { www.halfSatori.com | www.atMatrix.com }

Totaali: Osa II - Virkavaltaa?Torstai 14.02.2008 01:21

Totaalin saaga jatkuu... Saako rikollinen itsensä tuomituksi? Vastataanko sähköpostiin? Uskaltautuvatko kuulustelijat syvälle pimeän Intian maaseudulle? Mitä komissaario lopulta sanoo?

Komediaa, traagisia käänteitä, rakkautta, kauhua, vauhtia ja vaarallisia tilanteita — "Totaali: Osa II" nyt elokuvateattereissa!


-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-


Arvoisat viranomaiset: Loviisan poliisi!

Siviilipalvelukeskukseen 17.1.2008 saapuneella kirjeellä olen ilmoittanut totaalikieltäytymisestäni, josta rikoksen uhri on teille eteenpäin rikosilmoituksen välittänyt. Ottaen huomioon että asustan toisella puolella planeettaa, tämän rikokseni tiimoilta olisi varmaankin aiheellista avata jonkinlainen kommunikaatioyhteys, kun ymmärtääkseni minua ilmeisesti mm. pitäisi asian tiimoilta kuulustella?

Lämpimästi tervetuloa kuulustelemaan tänne Intian maaseudulle. Voin tarvittaessa järjestää muutamaksi päiväksi majoituksen ja ateriat (kasvis) mikäli ilmoitatte hyvissä ajoin montako kuulustelijaa olette tänne lähettämässä ja kuinka pitkäksi aikaa. Oletan että kuulustelut yhdessä päivässä saadaan hoidettua pois päiväjärjestyksestä. Komissaariot ovat toki kuulustelujen jälkeen tervetulleita relaamaan seurassani muutaman päivän mikäli sitä ei lasketa virka-aseman väärinkäytöksi.

Mikäli tapaamista suomenkielisen kuulustelijan kanssa ei onnistuta järjestämään, voin tarvittaessa esittää lausuntoni englanniksi, bengaliksi, hindiksi, sanskritiksi, paliksi, ruotsiksi tai ranskaksi valitsemallenne virka-apua antavalle muun maan viranomaiselle. Ilmoittakaahan kuitenkin koska kuulustelija on tulossa, että tiedän olla paikalla. Minä kun olen tällainen kovasti liikkuvaa sorttia oleva yksilö, missä milloinkin vaeltelen.

Mikäli edellyttämänne tutkimus olisi mahdollista hoitaa sähköpostitse, puhelimitse tai instant message -teknologiaa hyödyntäen konttorinne henkilökunnan kanssa, toki se olisi kaikille osapuolille vaivattomin vaihtoehto. Tokihan minä syyllisyyteni siviilipalveluslain rikkomiseen tunnustan, ja peräti vaatimalla vaadin saavani siitä Suomen lain määräämän ankaran rangaistuksen. Rysän päältä olen kiinni jäänyt, ja varmasti sormenjälkenikin lähettämästäni kirjeestä löytyvät.

Kuulemisiin, ja teille kaikille kaunista talvea toivottaen!

--

Ystävällisin terveisin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.