IRC-Galleria

BabyNeko

BabyNeko

The Best Damn Thing

Mä sentään hymyilen vielki! Tiistai 02.09.2008 19:15

On ihan nätti aamu, vähän kylmä ja et meinaa sen takia haluta nousta sängystä - mut nouset kuitenkin.
Silitysrauta ei meinaa hoitaa hommaansa - mutta ei se onneks ole niin tarkkaa.
Ulkona on talvisen kylmä - olisi pitänyt laittaa enemmän päälle, halailen itseäni ja siinäpähän lämpenen.

Koulussa olet edellä ja kaikki ois niin just valmista mut sitten kaiken työn jälkeen tajuut et tarkoista mittauksista huolimatta jakun palat ei sovi yhteen, ei vaikka niitä silittäisi - mutta onneks on aikaa vielä on ettei ole kiire.

Ulkona sataa ja tietty mulla ei oo sateenvarjoa - onneks ei sentään tuule ja eipä se haittaa jos tukka vähän kastuu, en saa sadetta kuitenkaan loppumaan.

Törmään kaveriin ja hän ehdottaa lounasta, no minä suostun ja otan ison annoksen "Kiva nähdä, istutaanko kauan"-tyyliin. Kaveri kuitenkin rupeaa vastoin hyviä käytöstapoja puhumaan politiikasta ruokapöydässä. Hieno varaisesti tokaisen etten ymmärrä kyseisestä aihealueesta oikein mitään. Silti se jatkuu. Paikoittain käydään keskustelua mistä ymmärrän jotain, minua häiritsee fakta ettei kaveri kykene ajattelemaan objektiivisesti - onneks minulla oli pizzaa ja keskityin sen nauttimiseen.

K-marketissa on vähän ruuhkaa koska hedelmiä saa eurolla/kilo, vaaka mihin mä menin ont ietysti rikki se vinkui ja vines jotain musteen loppumisesta. No ei hätää et ohan niitä vaakoja vaikka kuinka, sitten semmoinen amatsoninainen tulee ja huutaa mulle et:"ONKO VALMISTA" -"no tää vaaka on rikki" -"NO NIIN VARMAAN OTAS NYT HEDELMÄS" nainen syssää hedelmät mun syliin. Teki mieli jo sanoa jotain takaisin mutta siinäpähän hakkaa numeroita, ei tuu tarraa sun hedelmille!

Kassalla lastaan oikein nätisti mun jutut siihen liuku hihnalle, sit tulee mummo joka heittää sen tavaroita mun salaattien päälle! Sit laitoin semmosen "seuraava asiakas"-kepin, ja laitan sen juttuja sen kepin toiselle puolelle. Mummo näytti tosi närkästyneeltä kun koskin sen juustoihin. - Noh aattelin et noh mummojen ilmeet on vaan rupsahtanu tolleen ja ei viittis vanhukselle kuittailla.

Kassalla on tuttuni jolla on tapana olla limainen minua kohtaan mutta heitän sille kuitenki iloiset "hei":t. Minusta on hirveää jos kassahenkilö tarkkailee tai kyselee minun ostoksistani joten siihen liittyvä/ säälittävä "onko sinulla poikaystävä"-repliikki sai minut hieman huokaisemaan jo tosi syväään : "oi kun paljon hedelmiä ja kasviksia, tämä pizza menee varmaan mahdolliselle poikaystävälle? ;D;D;D;D;" - "EIKUN MUN PIKKUSISKOLLE"
Ens kerral meen ostaan ihan himona kortsuja jos se jotain kyselee ni voin vastaa olevani oikeasti mies ja harrastan ihan sikana yhdenillan-juttuja (mittari rupee siis tässä vaiheessa oleen suht täynnä)

Onneks bussi oli jo sentään odottamassa mua. Juoksen sinne ja istun kahden penkin riville, laitan mun mekon ja ruokaostokset siihen mun viereen ikkuna puolelle, bussissa on tyhjää ja rauhallista. Kuuntelen musiikkia.
Puolivälis matkaa nainen karjuu ja huitoo käsiään mun vieressä, oletan että hän puhuu puhelimessa tai jollekkin muulle, en siis kuule mitään kun kuulokkeet eristää tosi hyvin. Sitten se jotain huitoo mua, tajuan ottaa kassin mun syliin ja siirtymään. Se oli niin lihava ja mulla niin kiukku töykeästä aloituksesta että päätin siirtyä vain pikkaisen koska sillä hetkellä mekko oli mulle arvokkaampi. Sen oli siis kuitenki pakko päästä mun viereen istumaan, vaik bussissa oli kuinka tyhjää. Sit sitä häiritsi ihan sikana kun mä tekstailin, se niinku mulkoili mitä tein. Rupes ottaa niin pannuun mut sen sijaan laskin punaisia autoja et unohdan sen kuinka mua ärsyttää.

Painan ajoissa ja ilmoitan kohteliaasti naiselle että "Anteeksi minä jäisin tässä pois ^_____^"
-"NO SE PYSÄKKI EI OO KYL VIELÄ LÄHELLÄKÄÄN" (bussi oli juuri pysähtymässä pysäkille eikä nainen liikkunut)
-" ANTEEKSI ARVON ROUVA MULLA ON OLLU TOOOSI HUONO PÄIVÄ, KANNAN RUOKASÄKKIÄ JA TEITÄ ARVOKKAAMPAA KOLTTUA JOTEN SUOTTEKO ANTEEKSI!?!? TAHDON KOTIINI!!"
niin se sitten väistyi.

Joku tuttu poika sitten lähetti mulle tekstiviestin et "ihan oikein! oot edelleen sen hymypatsaan arvonen *tap tap* <3"

onneks nyt on vaan irkki ja kodin laittoa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.