IRC-Galleria

BabyNeko

BabyNeko

The Best Damn Thing
Jeah eilen matkustin ohi peltojen Tuusulan Jokelaan Jokelaneille.
Iikka tuli vastaan mun pandahaalaris, musta tuntuu et mun pitäis tehä sille oma ja oikeissa mitoissa ku se näköjää tyksii :) Aksuki oli siel niinku pelaas niitä ihania iiisoista pikseleistä koostuvia legenda pelejä.
Oli siel niin ddr ja onneks Iikka ja Aksu oli mun kaa saman tasosii(kröhöm alotti edellisen yön) ni tanssin sit niitten kans. Kirkkaan ajan tuli riehuttua ties mitä, lähin hengailtiin, osallistuttiin DDR COMPOOO!11111, sit nii jäbät teki kaikkee sirkus juttui, kehitteli compon vireille ja tutustutti mut diabloonki.
Jossai vaihees Lariki tuli sinne riehumaan. Niin me niinku ravetettiin siel nelistää :D
Sit me niinku haettiin Iikan kans pitsaa.
Jo ja ilta oli silla oikein HOOCEE.. Ja sit kun kun herran kans sai vaan olla sillai lähel - - jotain uskomattoman hyvän tuntusta.

Tänä aamuna oisin saanu mahiksen nukkua sen kans taas sunnuntai aamua. niinku nuuhkutella. mä olin tyhmä ja en menny - menin kyl siit valtsuun ja löysin uv-sprayta + levyn+topin =80sent. Musta tuntuu et seki nauttis tosta spraystä ainaski x)
Mut tänä iltana ehkä näen taas jotain mikä saa mut nousemaan aamulla hyvänolon krapulasta.
Missäköhän mami on..

Hmm vaikka musta oli kovaa vauhtia tulossa stadilainen ja sillai osaan liikkua sil bussil. Mä muutan nyt Olarin luomaan! :D

Hmm koska oon köyhä opiskelija voisin rupee vääntää niitä eläinpukuja kaikille :D niinku minihintaan kuiteski ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.