IRC-Galleria

Bailugirl666

Bailugirl666

megakuosibailaaja

oho.Sunnuntai 17.05.2009 12:41

olin sit iltavuorossa vvllä ja en oo vieläkään päässy nukkuun. kävin pizpalassa juomassa 2kuppia kahvia ja HUOM!oon nyt oikeesti selvinpäin. oon värjänny hiukset ja kohta vien pyykit kuivuun ulos koska siellä paistaa aurinko. 12meen kattoo kämppää ja sit käyn ehkä siiderillä.väsyttää ehkä vähän mut pääsee toiv. aikasin nukkuun tänään. oli aika raskas ilta vvllä mut jotenkin sitä sit pääty oleen selvinpäin mut ehkä yks syy on se kun seve oli treellä ja sit se valvotti mua ja ei sen seurassa voi dokatA:) ja rinnekadulle ei voinnu mennä koska oli ruottalaiset ja kaikki oli vitun kännissä ainakin tiiviksen puhelun mukaan..

tiivis:moi missä meet koska oot tulossa?
mä:no oon sevellä ja tuomaksella ja aattelin tulla kohta.
tiivis: joo no niin varmaan nähään joskus huomenna.. tuut tuut tuut..

sit soitin sille uuestaan et mitä vittua löit luurin meikän korvaan..
tiivis: niin en tiiä et miks löin mut sitä vaan että missä sä oikein oot???

haha:) karsee hälinä taustalla kun manne ja tollo huutaa +100muuta jatkovierasta:)
joo kohta alkaa muumit ja sit en tiiä. kai sitä vois lähtee tsekkaa pispalan huudit jos joku juoppo sattuis oleen tähän aikaan hereillä. HOMOT!

töissä töissä töissä.Sunnuntai 12.04.2009 23:47

joopa joo. oli aika railakasta eilen. istuttiin keskustassa ja paistateltiin päivää. tuli siinä sit juotua ja sain eevan houkuteltua mukaan yhtiin läksiäis bailuihin härmälään. oli hauskaa booli virtas ja sit huomattiin yhtäkkiä että ollaan kännissä. lähettiin siitä sit kohti pisplaan ja mentiin vielä mannelle juomaan pussaria ja sit lähetiinn vvlle. tuli oltua aika hyvissä. sit piitse soitti mulle tänään et jos tulisin päästään sen duunista. tulin joskus puolkolmen aikaan ja pitää olla kolmeen asti yöllä töissä. eli siis jos oon osannu laskee oikein oon 13tuntia tänään töissä. ai ai jalka parkoja.

ei jumalauta.Perjantai 10.04.2009 08:28

oltiin viikko sit stadis bailaa mun synttäreitä. alotettiin kyl bailaa jo maanataina ja siinä meni tiistai ja keskiviikko ja sit oli jo torstai, meikän syndet ja lähettiin helsinkiin. oli ihan vitun siistii!!! tapas uusii naamoi ja sit näki viel parhaimpii frendei (pörri paras kaveri) yms. tuli kyl oltuun niin tuupas kol,e päivää että ei ois eis uskonu:)haha. stadilaiset vois tulla pikku hiljaa treelle päin ja HURRI mukaan:D!

siistii!!Torstai 26.03.2009 07:07

olin tänään vvllä ekaa kertaa töissä. vaikka oli darra niin oli silti tosi kivaa ja kaikki meni kyl tosi hyvin vaikka aluks vähän jännitti. huomenna vvlle! hyvät keikat ja ehkä vois muutaman kaljan juoda:) on kyllä tosi kivaa että pääs vvlle työharjotteluun:) ja piitsen kaa on kyllä niin siistii tehä duunii. töitten jälkeen vielä piti ryypätä mutta en ois uskonu että voi olla näin poikki joten join muutaman siivous kaljan ja sit tulin rinnekadulle ja tiivis on tehny mulle ruokaa niin pääsee syömään ja lämpimän peiton alle nukkuun. IHANAA!!

vituttaa.Keskiviikko 18.03.2009 17:57

on ollu taas niin perseestä kun voi vaan olla. nyt 3päivää selvinpäin oon ollu mikä on kivaa mut oon myös sairastanu sen 3päivää. ollu kuumeessa ja karseen kipee kurkku. kaikki asiat on ihan päin vittua. torstaista asti vituttanu. frendit touhuaa seläntakana eikä voi puhua suoraan kukaan asioita.mut ihan sama. ei millään oo mitään välii mut ahistaa se silti. ei vaan osaa olla miettimättä et mitä helvettiä. no kai se siitä sitten jossain vaihees vaikee vaan uskoo mut niin kaikki aina sanoo.tekismieli ryypppää vitusti mut kunto niin huono nyt että taitaa jäädä välistä...kummiskin tulis vedettyä angsti kännit mikä ei todellakaan ooo hyvä idea:Dhah.

noonniTorstai 12.03.2009 18:59

ryypätty on taas torstaista asti eilen olin klubilla tummilla tunneilla ja oli aika hyvät swägit. tänään ois taas tummat tunnit ja oisko pii popissa euron bisset jos en oo väärin kuullu. et ehkä joutuu tänään bailaa vielä ja sit taas huomenna ja sit taas lauantaina. voi tätä työttömän elämää kun ei oo mitään tekemistä ja parhaan kaverin nimi on bisse.haha. PC

voi vittu.Torstai 19.02.2009 21:11

vittu että voi ihmistä vituttaa taas vaihteeks. kipeenä ja tänään vielä pitäs olla lipunmyynti. ei kiinnosta sitten yhtään. kaikki on muutenkin menny tänään päin vittua. äähh. kaikki vaan on naamanorsunvitulla ja sit rupee vituttaa vielä enemmän itteekin. VITTUUUUU!!

vitun sunnuntait.Sunnuntai 08.02.2009 22:31

hirvee pämppäys himo eikä oo valuuttaa, vituttaa. PC biatch!

karsee ryyppärin ämmä.Sunnuntai 01.02.2009 22:11

ollan rinnekadulla taas dokaamassa. meitsi aatteli et tänään voi vielä juoda koska on sunnuntai. sunnuntai kännit on best. piitse ja katwi myös täällä tehään ruokaa ja sit vvlle takas bailaan. kunhan on saannut juotua hyvät pohjat ennen sitä;)
tsaubella.

sunnuntai.Sunnuntai 01.02.2009 22:09

istun himassa syön sipsejä ei mun elämässä oo kiksejä koska ei oo minne mennä ja ei oo sua, pelkkiä sipsejä. tuntitunnilta uuu päiväpäivältä uuuuu ootan sua maailmalta täältä, tuntitunnilta uuuu päiväpäivältä uuuu ootan sua maailmalta täältä. MIKS MÄ OON AINA YKSIN. -tehosekoitin- karkkille ja tuiskulle ja kirsille;)haha