IRC-Galleria

Baka

Baka

It's Karate Johnny, Karate...

AnatomiaaPerjantai 28.10.2005 02:56

Huomenna olisi anatomian tentti, aihealueena selän, kylkien ja kaulan lihaksisto.
Myös selän, käsien ja lantion luusto kaikkine uurteineen, reunoineen nököineen ja upokkeineen pitäis tietää.

Samaan syssyyn pitäisi olla hieronnan perusteet tentti heti perään.

Ja koko setti Latinaksi, onneksi Latina on ihana kieli ;)

Puuh, viimeviikko meni suht pöllyssä ku oli hevimmän puoleiset lääkkeet keuhkoputkentulehdikseen iltaisin ei ole muutenkaan ollut aikaa lukea kun koulusta suoraan töihin joutunut kirmaamaan että saisi elääkseen vähän rahaa.
Eli en o kerinny puhtaakskirjottaa näitä muistiinpanoja ollenkaan ja mul ois nyt sit 2kk edestä muistareita puhtaaks typotettavana... puuh... aika urakka vaikka kivaa onkin.

Ei vaan jaksaisi valvoa enää ja lukea tuohon tenttiin vaiks ois pakko.

Väsyttäis ihan kurkona.

Huomenna tentti olis kahdeltatoista joten siihen asti on kivasti armonaikaa, vois aamulla heräillä ja jatkaa kirjoittelua, jää paremmin päähän ku tekee sen käsin sen sijaan että vaan lukea pänttäisi... Fyysinen oppimistyyli mulla kuitenkin vahvimmillaan oppimiskykytestauksienkin mukaan.

Se selittää osaltaan myös sen miksi kamppailulajit, tanssiminen, liikkuminen ja itsensä ilmaisu fyysisesti on helppoja omaksuttavia ollu aina. On kiva aloittaa uusi laji ja huomata omaksuvansa opetettava tyyli lähes samantien, toki uusien liikeratojen oppiminen vie aikansa mutta ne perusperiaatteet muokkaantuu ihan liiankin helposti omaan liikkumiseen.

Huomen ois kans Hämeenlinnassa Anime allnighter, ihanaa kivaa, pääsee tapaamaan mukavia otuksia ja kattelemaan animea ja pelailemaan pelejä ja pitämään hauskaa uusien immeisten kanssa.

Mut jatkan anatomian parissa vielä hetken ja jätän tän päiväkirjailun toiseen kertaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.