IRC-Galleria

Baka

Baka

It's Karate Johnny, Karate...

Blogimerkintä

- Vanhempi »

VätystääKeskiviikko 26.10.2005 03:13

Pitäis painasta nukkumaan, aamul kuitenkin ois koulua ja Fysiologiaa aiheena, 'pitäisi' olla suht pirteänä sielläkin vaihteeksi mutta taitaa olla turha unelma.

Just tuppasin syöneeksi suht hevin iltapalan parinsadan gramman liha-annoksen varustettuna pienellä määrällä pastaa. Oli herkkua mut unipuoli saattaa kärsiä asiasta hiukkasen. No kattellaan sit mimmosia unia se iskisi pään sisään, jos vaiks muistais niitä joitain aamusella.

Eilinen oli suht iloisaa oltavaa koulun ja elämän suhteen kokonaisuudessaan, tai ainakin siihen asti kunnes pääsin töihin illalla, jolloin iski vaan ihan uskomaton tympiinnys siihenkin puljuun vaihteeksi. Onneksi työsuhde on lopuillaan perjantaina, mutta sit pitäis miettiä että mistä hitosta revin rahat asumiseen.

Pitää kaivaa tuttavuuksia esille hierottavaksi, kuitenkin kun pitää sen useamman sata tuntia hierontoja tehdä harjoitustöinä koululle muutenkin niin miksi ei sillä samalla ottaisi vähän elämiseen pientä tienestiä.

Ilma oli kivan kirpakka vaikkakin kylmä, en hirveesti pidä kylmästä vaikka talvi lumipeitteineen onkin kauniin näköistä, se perhanan kylmä vaan on kuolemaksi asti toisinaan, mieluummin 30+ astetta niin olisi edes vähän lämmin olo jolloin voisi alkaa jo ihan urakallakin treenaamaan ulkoilmassa ;)

No mut pitänee tästä varmaan yrittää saada unta etten ihan uneennu huomisilla tunneilla..

Tatah, ja toiste lisää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.