IRC-Galleria

Remonttimies vastatuulessaTorstai 02.11.2006 23:56

Olenpas nyt paininut ikkunan kanssa muutaman päivän. Sieltä tuulee kovasti. No, onhan siinä hyviäkin puolia.

Raitis ilma tuoksuu aina silloin tällöin.


Että aamullakin tuntuu niinkuin olisi nukkunut ulkona. Eli ei pääse ilma happanemaan. Ja onhan se kuulemma tunnelmallista kääriytyä peittoon ja kynttilän valaistessa (ja lämmittäessä) katsella vaikka televisiota.

Isännöitsijä sanoi, että sisäikkunan tiivistäminen kuuluu asukkaalle ja ulkoikkunan "kuuluukin olla vähän väljä". Selevä.

Pyörän kanssa taistelu jäi nyt kesken, koska piti ruveta ikkunan kanssa tappelemaan. Onneksi minulla on tuo toinen pyörä, joten toisen pyörän korjaus ei ole niin akuuttia. Ensin koitan saada ikkunan ainakin vähän vähemmän vetoisaksi.
Seuraavan kerran kun vuokraan asuntoa, kysyn ensimmäisenä vetääkö ikkunat ja menen tutkimaan niitä suurennuslasilla. Nyt kahdessa kämpässä ollu sama vika. Tosin kuulostaa olevan samanlaisia ongelmia muillakin.
Vanha inttikaveri tuossa juuri tunnusti omaavansa samanlaisen ongelman. Vanhojen talojen kirous. Ja miksi entisvanhaan ei ole raskittu laittaa kuin kaksi lasia ikkunaan. Eikö ole ollut rahaa?

Sitten pitäisi käydä se työkalupakki ostamassa, että saisi jakoavaimia. Tässähän alkaa tuntea itsensä kohta remontti-Reiskaksi. Dah.

Pitäis jaksaa järjestellä osakon matkajuttuja. Ei oikein jaksaisi. Ei minusta ainakaan järjestelijää tule. Voin osallistua ja olla mukana järjestämässä ja touhuamassa, mutta en minä vastuulliseksi ala. Ainakaan tämmösissä hommissa. Hoitakoot ne joilla nappaa.

Tänään äänestin jopa seurakuntavaaleissa :D

Jos olisin joutunut äänestämään nykyisessä kotiseurakunnassani eli Oulun Tuomiokirkkoseurakunnassa, olisin varmaan äänestänyt sitä yhtä toimittajaa, koska en muitakaan niiltä listoilta edes tuntenut.
Äänestin kuitenkin Kuusamon seurakunnassa, koska olin kirjoilla Kuusamossa vielä vähän aikaa sitten. Ääneni meni eräälle nuorelle tutulle. Nuorten ääni kuuluviin! :)

En tiedä olisiko hänestä siellä mihinkään, mutta siinäpähän saa mahdollisuuden minun puolestani näyttää kyntensä. Ei ole niin justiinsa, koska itselläni ei ole suuria visioita tai tarvetta mielipitelle seurakunnan asioissa.

Kunhan saan joskus mennä kirkossa naimisiin

ja sitten minut haudataan joskus. Ja en tiedä, ei kai se kirkkokaan niin välttämätön taida olla, jos on joku oikein hieno paikka missä vihkimisen voi hoitaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.