IRC-Galleria

huumeit, naisii ja rokkenrolliaTiistai 15.08.2006 23:16

Otsikko ei ehkä parhaiten kuvaa mun päivää, mut kumminki... Aamul ylös ja olin ihan ajois koulul. Ainoo vaan et myöhästyttiin silti, ku ei humattu ku ope meni luokkaan. Tältä maikalta numero alenee joka myöhästymisestä. MUTTA jos tuo sille jonkunnäkösen kakun ens tunniks ni se pyyhkii myöhästymisen (Tänään vaan meiän tunnilta myöhästy 6 hemmoo, eli sil riittää syömist). Sit oli kuvist ja toi mun Geraldine-siskol rupes heittää päässä ja se jotain pyörty tai jotain... Olin vähän et "Hmm... toi ei oo normaalia". Mut koht se selkos ku sitä vähä potki... NOEINYKAI. Mut oikeesti se selkos ja sit se lähti autokyydil himaa.

No mul oli kaikkee viel kumminki jäljel ja lopputunnit meni ihan mukavasti. Sit tulin himaa ja söin kanaa ja riisii. Ei eiliset kivut tunnu enää missää... LOHoistavaa. Sit lähettii ostaa sisäpelikenkii Gabin kans ja oli kenkäkaupat on niin helppoja ku kaikki luokiteltu koon mukaan. Ja löysin just sopivat ja tyylikkäät Umbrot 70% ales 25€. Ainoo vaan et liikkatunnit alkokin 16:30 (eikä 17:30) ja siten tuliki vähä myöhäs mut muut oli ehtiny vast vaihtaa kamat ja istuu alas.

Sit oli jaot et haluunko kaikkee, futist ja lentist vai korist ja sulkist. Valitsin lentiksen täs vaihees. Ei ollu lentisliikkamaikka paikal ku lenttisvuorot ois on täst edes 2h aikasemmin ku muut, joten meil ei ollu tuntei, mut haluttiin silti pelata ni mentii pelaa biitsii ulkokentälle. Saatii jonkuaikaa pelaa kunnes alko sataa. Meit se ei kumminkaa haitannu ja jatkettiin pelaamist. Sit alko sataa kovempaa ja vieläki jatkettiin ja sit koht ei enää jatkettukkaa =). Vaihettiin kamat ja juteltii hetki ja sit piti jotenki päästä himaan. Sato, enkä halunnu et kaikki kunnon vaatteet kastuu. Olin ratketa riemusta ku yks 19v hottis tarjos mulle kyydin himaa.

Sit tietty kaikkein tärkein: äsken vedin kolme paahtoleipää... nam. Nii ja et lähen Hampuriin lentsikal tän perheen kaa viikonlopuks parin viikon kuluttuu. Ja täl kerral Ihan Hampurikaupunkiin eikä siihen lähelle Geestach nimiseen kylään, jossa oltiin eka viikko. Ja nyt on vapaa-aikaakin enemmän ku 20min stadissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.