IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 29.08.2006 00:41

Tänää oli taas maanantai eli 2h fysiikkaa, 4h hypäri ja tunti saksaa. Kävin hypärillä kotona ja kelasin et heei... pistänkö uuden takin vai en? ja pistänkö paremmat farkut? Päätin etten laita.
Periaatteessa aika hyvä päätös... koska, saksantunnilta kotiin tullessa ajattelin et otanpa geraldinen kiinni ja polkasin oikeen lujat polkasut, muhutta... ketjut pomppaskin ja tyhjääpä polkasin. Viimeks ku näin kävi ni tuli polveen pari tikkiä ja ruma arpi. Tällä kertaa farkut rikki "used-look" tyylisesti ja polvi kovalla asfaltti-ihottumalla. Ei se mitään. Eipähän menny uus takki likaseks tai rikki.
Menin kuitenki salille, mutten vieläkään voinu maksaa, ku ne vetäjät vaa aina sanoo et: "äääh... ei se nyt oo niin justiinsa, maksa sit ku veli tulee". Käy mulle.
Tänään muuten SATO VETTÄ... voitteko uskoo (ekan viikon jälkeen ollu yks puolikas päivä nättiä ja sillonki puol päivää sato, muuten ollu joka päivä sadetta ja pilvistä). Mut täl kertaa oli ukkostaki, ni sit lähti sähköt talosta vähäks aikaa. Nyt kaikki kunnos ja koht koisimaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.