IRC-Galleria

ähääSunnuntai 08.04.2007 21:47

Toissapäivänä mentii illal pelaa kavereitten kaa korista, ku aurinko paisto... kaikki muut oli pelannu 8v ja mä viimeks 2v sitte ja sillonki 5min. Noh sit tuli taitokisa ja piti perässä tehä 360 astetta ja jalkojen alta pallo koriin... tuloksena se et makaan maassa ja polvi auki... no ei ollu syvä, mut aika laaja. No täs ny oottelen et toi rupi lähtis pois ni pääsis enemmän taivuttelee jalkaa.
Sit eilen mentii illal Benille ja pelattiin 2 kierrost pokeria ja molemmil kierroksil 5 pelaajaa... jokaiselta aina 2€ panoksena... 6h myöhemmin lähin pois molemmat kierrokset ku voitin. Tunne oli kerrassaan suuremmoinen :).
Huomen tänne tulee joku 14 vierasta johonki pääsiäissukujuhlaan... pitäis aamul ettii joku 40 munaa puutarhast. Ihan kyl vaa normi-munia... hyvä vaan, ku en muutenkaan syö enään suklaata. Tai en oo syöny sitte viime syksyn. Jätski maistuu kyl vielä :D. no voih hitura... piti olla siel korikses puol 6... kello on nyt kymmentä vaille kuus. Ei se oo niin tarkkaa, ku ne on muutenki tottunu et tuun myöhäs.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.