IRC-Galleria

BetterUnborn

BetterUnborn

Ismo Viitanen

Rakas päiväkirja :) (öh)Lauantai 11.02.2006 00:51

Sain tällä viikolla luettua John Grishamin kammion, oli todella mukava kirja suosittelen kaikille. Tarina kertoo entisestä Ku Klux Klaanin jäsenestä joka oli osallisena räjähdyksessä mikä tappoi kaksi juutalaispoikaa iältään kumpikin kolmivuotiaita. Hänen (Sam Cayhall) pojanpoika (Adam Hall) haluaa ottaa jutun hoitaakseen ja aikaa peruutukseen on vain neljä viikkoa (kaasukammio). Kirjan edetessä Adamille paljastuu suvun synkkiä salaisuuksia kuten hänen isoisänsä osallisuus muutamissa tummaihoisten lynkkaamisissa.

Kun olin lukenut kirjan olin ihan ymmälläni että minulta voi herua myötätuntoa (fiktiiviselle henkilölle) joka oli tehnyt todella pahoja tekoja menneisyydessä ja niitä sitten ryhtynyt sovittelemaan yli 20 vuoden aikana "kuoleman sellissä".

Siispä minun kysymykseni kaikille jotka lukevat tämän on: Mitä mieltä olette kuolemantuomiosta? onko se moraalisesti väärin? Kirjoittakaa ihmeessä mielipiteenne. Täytyy tähän loppuun huomauttaa että en ole opiskelemassa vaan ihan muuten vaan kiinnostunut ihmisten reaktioista kyseiseen aiheeseen.
ps. Kaikki kommentit käy negatiivisista positiivisiin, ja jos löytyy perusteluja niin sekin on hyvä asia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.