IRC-Galleria

Biisoni_

Biisoni_

make love, not war (use protection)

Annikan ja sannan skopa-reissu !Torstai 24.05.2007 11:12

keskiviikkona 23.5.2007 tapahtunut:

Ajeltiin sitte mun skopalla ympäri toria silleen et annika ajo ja meikä oli kyydis, oon muute oppinu oleen kiljumatta siä takana ja pitämättä kii mistää btw ;)
nooh tietysti ku annika ratis/sarvis nii eihä ne liikennesäännöt oo oikee jääny päähä. siinä sitä sitte mentii liikenteenjakajan väärältä puolelta ja kiilattiin autoilijoiden eteen HUOM. mä en siis ajanu, olin kyydis syyttömänä !

ajeltiin varmaa yli 60 kilsaa ja meikän tankki iha tyhjänä, vaik justii sen tankkasin, mutmut. oli meil iha helvetin hauskaa annikan kans, "se on yks kullin luikasu ku me kaadutaan tällä skopalla" ym. naurettii varmaa vedet silmistä ja mahas alkaa pikkuhiljaa näkyy sikspäkki ;) winkwink.

sitte näihi NOLOIHIN juttuihin ->

kierrettiin sellerin pihan kautta ja oltii justii tulos kovaa vauhtia mun kiinanihmeellä siihe nordean "käännökseen" ku muutama pikkupoika ylittää pyörillä justii suojatietä. mä huudan annikalle leikilläni "aja vaa päälle" ni enhä mä tienny et annika ottaa sen tosissaan ja suoraa PAM! ainaki melkee pam ;) yhtä pikkupoikaa päin, mut se ei onneks kaatunu. huoh. annika huutaa sille "MITÄ HELVETTIÄ SÄ TEET?!?" ei hele ku naurettii taas iha perkuleesti :DD

siinä me sitte moikkailtiin kaikille vanhoille papoille ja vähemmän vanhoille. JA sitte ku mentii yhen auton peräs mikä se ny onkaa karhusaarentiellä nii TADDADAA mun skopa sammu eikä käynnistyny. siinä sitte piti pirauttaa yhelle henkilölle joka tuli kattoon ja nauraan meille ku tytöt yrittää käynnistää sellasta konetta, joka ei helpolla käynnisty jossei se käynnisty melki heti ekalla yrityksellä ;)

illalla sitte annika ja sanna molemmat sai viestin joltai hepulta :
"aikamoista rallia veditte tänää"

hell yeah ;) koska annika uusiks? oot tästä lähtien muka vaki-kuski!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.