IRC-Galleria

Väsyneenä kotiin...Tiistai 04.04.2006 22:43

Hesan reissu alkoi väsyttään vasta tänään, sain sinnitellä töissä että jaksoin pysyä hereillä... joten ajattelin kotiin jengatessa heti akvarutiinien jälkeen käyväni torkuille.
Mitä sitä paskaa, katolta oli tullu puolen metrin kinos lunta ulko-oven eteen ja sisään päästäkeseni se oli siirrettävä muualle.

Nyt on pyydystetty Tiikeribarbin viimeinenkin parven jäsen Kiekkoaltaasta toiseen altaaseen, vaihdettu vettä Kiekkoaltaasta, niin ja ekaks tietenkin kolattu sitä hiton lunta.

Tiikeribarbit oli pakko siirtää kiekkoaltaasta, kun tuli vähä yliruokittua kaloja, jotta ahneiden possu-tiikereiden jäljiltä jäisi Kiekoillekkin jotain. Muuten Kiekot ja tiikerit tuli vallan mainiosti toimeen keskenään... varoituksista huolimatta.
Tiikeribarbit on ihania ja haluan niitä yhen akvallisen.

Tänään;
Ilahdutin ainakin yhtä asiakasta, kun en perinyt puhelinmaksua ja selvitin ajoreitin ja aikataulun.
Luotin; nuoriin jotka tuli osamaan karkkia koulumatkalla käskien laittaa karkeista tasarahan tiskille... itse lähdin toimittamaan muualle asioita.
Yllätyin positiivisesti; tervehdyksestä, jonka sain eräältä henkilöltä töissä... henkilöt joiden kanssa työskentelee voivat myös ilahduttaa :).
Odotan; TV:stä Eläimellistä menoa klo 19.50 (fani).

Ota hetkstä "vaarin", se voi olla huommena myöhästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.