IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Syntymäpäivä... taasKeskiviikko 28.02.2007 20:01

Kiitos Kaikille Onnitteluista. Voin rehellisesti sanoa, etten ole koskaan juhlinut / viettänyt omia synttäreitä ja tämä päivä ei tee poikkeusta. Olen jotenki juhlakaluna olemisen kammoinen :).

Päivän uutisotsake MTV3 "Lumisade sotki MM hiihtokilpailun"... voi vee... ihanko tosi!
Kotisivutila tuli täyteen kuvista, joten osa kuva-gallerioista on nyt siirretty tänne.

tyhjä pyörän kumi...Tiistai 09.05.2006 01:26

havainto aamulla töihin lähtiessä... pyörän kumi totaalisen tyhjä....täytyy olla reikä, ei se muuten olis niiiin tyhjä. ...paree lähteä kävellen töihin.
Töistä palatessa valitsin kaupasta, kahdesta vaihtoehdosta se kalliimman ja toivonmukaan paremman paikkaustarvikerasian ja toivoin että mukana on ohjeet..

Ohjeet oli, jopa kuvalliset.. irrotin pyörän vanteen hikisesti, mutterin kulmia pyöristellen, sisäkumi esiin, pumppasin siihen ilmaa... ei selvää suhinaa missään. Vatiin vettä ja ei ku rengasta pyöritteleen vedessä... ei mitään suhinoita, kuplia..
Tässä vaiheessa pikkasen alko vit.....n, oliko diagnoosi väärä... ei reikää. Lisää ilmaa, uusinta tutkimus, nyt ikkunan edessä,... ei tuntunut ilmavirtaa, ei kuulunut suhinaa, ei ollut pientä eikä isompaa reikää... lisää ilmaa kumiin, uudelleen veteenupotus ja pyöritys... ei mitään..
Piti käydä välillä jäähyllä ja tupakalla ja tutkimus jatkui..

Muutaman vedenvaihdon ja lukuisten tutkimusmenetelmien jälkeen selvis, että venttiilin juuressa oli pieni reikä ja paikkauksen voi unohtaa..
Summarum... aamulla ei pyöräillä töihin, millä saisi kumista irronneen mustan paskan pois kynsien alta ja miten helkkarissa epäonnistunut operaatio onnistui pilaamaan koko loppuillan..ihmettelee "ilmat pihalla kuin tyhjentynyt rengas"

työpaikallani astuttiin internetaikaan!!!Perjantai 05.05.2006 18:40

Siksipä tämän tänne naputtelin... on se niin mukavaa... :)!
kysyttiin minulta tänään kun soitin Turun lähistölle, että heidän kiuas on päätynyt Iihin eikä Riihikoskelle :).
Ei ole lunta ja kiuas lähti toivottavasti sinne, mihin sen alkujaan olisi pitänyt mennä.... oli muuten lähettäjän moka, ei MH:n.

Mielettömästi väsyttänyt pari viimeistä päivää, yöunet jääneet ehkä hieman liian lyhyiksi.

Vappu meni akvaarioiden kanssa meiskatessa n. 550l konna-akva tulossa, konnat pääsivät ulkoaltaaseen, entinen 440l konna-akva perustettu sekavalle kalaseurakunnalle. Sain kaverilta kaloja ja vajaita parvia piti täydentää ostamalla. Nyt on mukava katella isoa akvaariota, joka kuhisee elämää.

Eihän ole välttämätöntä tehdä tylsiä sisähommia, (varsinkaan siivouksia) kun ulkona paistaa aurinko ja kesä saapuu kohinalla?

Ai.. viikonloppu meniMaanantai 24.04.2006 03:46

Kevättä ilmassa, mittarissa oli viikonlopun n.+10.

Miten viikonloput voi mennä näin nopeesti. Eilen sain sentään käytyä lenkillä, akvajuttuja, kauppareissulla istuskelin rannalla katsomassa ohiajelehtevia jäälauttoja.. Tänään vain koneella, koneella, tirsat ja taas koneella... sain sentään yhdet kotisivut valmiiksi. Huushollin kylkeen sais laittaa postimerkin ja lähettää jonnekki huitsin nevadaan.

Pitäis varmaan mennä koisiin, kohta pitäis herätä ja lähteä töihin.. öitä!

Väsyneenä kotiin...Tiistai 04.04.2006 22:43

Hesan reissu alkoi väsyttään vasta tänään, sain sinnitellä töissä että jaksoin pysyä hereillä... joten ajattelin kotiin jengatessa heti akvarutiinien jälkeen käyväni torkuille.
Mitä sitä paskaa, katolta oli tullu puolen metrin kinos lunta ulko-oven eteen ja sisään päästäkeseni se oli siirrettävä muualle.

Nyt on pyydystetty Tiikeribarbin viimeinenkin parven jäsen Kiekkoaltaasta toiseen altaaseen, vaihdettu vettä Kiekkoaltaasta, niin ja ekaks tietenkin kolattu sitä hiton lunta.

Tiikeribarbit oli pakko siirtää kiekkoaltaasta, kun tuli vähä yliruokittua kaloja, jotta ahneiden possu-tiikereiden jäljiltä jäisi Kiekoillekkin jotain. Muuten Kiekot ja tiikerit tuli vallan mainiosti toimeen keskenään... varoituksista huolimatta.
Tiikeribarbit on ihania ja haluan niitä yhen akvallisen.

Tänään;
Ilahdutin ainakin yhtä asiakasta, kun en perinyt puhelinmaksua ja selvitin ajoreitin ja aikataulun.
Luotin; nuoriin jotka tuli osamaan karkkia koulumatkalla käskien laittaa karkeista tasarahan tiskille... itse lähdin toimittamaan muualle asioita.
Yllätyin positiivisesti; tervehdyksestä, jonka sain eräältä henkilöltä töissä... henkilöt joiden kanssa työskentelee voivat myös ilahduttaa :).
Odotan; TV:stä Eläimellistä menoa klo 19.50 (fani).

Ota hetkstä "vaarin", se voi olla huommena myöhästä.

Päiväkirjan korkkausMaanantai 27.03.2006 01:37

Kiitokset Päiväkirjasta, tähän asti olen uskollisesti käynyt kurkkaamassa toisten "päikkäreitä", ny mulla on oma :).

Hyvää iltaa hyvä Päiväkirja!
Tomi sanoi välillä "ei" välillä "joo", kun oli puhetta minun kirjautumisesta Galtsuun. Muistini mukaan "joo" tais olla viimmeksi.

Tänään kävin koiruuksien kanssa tosi pitkän ja rankan lenkin aurinkoisessa säässä. Koirat vetää sikeitä ja mulla punottaa naama.
Sit olen tehnyt eri kotareille päivityksiä jne.. ja pari kelloakin on siirretty kesäaikaan...

Tylsä alku, mut alku kumminkin "päikkärille"

Palaamisiin...
- Vanhemmat »