IRC-Galleria

hyvää huomenta!!Torstai 20.04.2006 10:55

mie tässä taas pörräilen menemään, koitin jopa nukkuakkin viimeyönä huonoin tuloksin! kahen aikaan jo lämmittelin maitoa unen takaamiseksi mikä sinänsä oli huono idea koska satun olemaan kyseiselle tuotteelle allerginen.... nooh sitten makoilinkin neljään asti sängyssä aina välillä kurkistellen et jokos nyt nukkuisin...mutta eeei!
Kuudelta totesin että nythän on aamu ja reippaasti soitin lellulle kutsuen hänet meseen keskustelemaan ja aamukaffille.. jostain käsittämättömästä syystä sain luurin korvaani, varmaan linjoissa vikaa..!
Nyt tässä istuskelen YKSIN nauttien aamukaffia tai noh neljäs kupillinen jo menossa mutta silti! kultaseni karvaturri elämänimies kimmo kiviranta nauttii kanssani in flamesin kuuntelusta ja pörrää rallia ympäri kämppää..ikävä katsoa että jollakin voi tähän aikaan olla nuin hirmusesti ylimäärästä energiaa, se vois helposti auttaa mua siivoilussa mutta eeeih! herra pörrää ympyrää, kipasee raksu kupille ja nukahtaa.. eli tyypillinen mies! ja meikä hoitelee sillä aikaa muut hommat... outoa että mie joudun aina tossun alle oli kyseessä mikä tahansa karvainen ja pallillinen olento... näin sen sitten varmaan onkin tarkoitus mennä, minkäs teet!!!
mutta mutta miepä höräsen kaffit loppuun poltan savukkeen tai kaksi ja ryhdyin jynssäilemään kylppärin puhtaaksi!!! kyllä mun mielestä laissa jo pitäisi määrätä että jokaiselle rokkarin retkulle pitäisi antaa ilmainen siivooja käyttöönsä ainakin 5päiväksi viikossa... on tää melkoinen urakka..mutta pakko kai se on aloittaa....moro moro!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.