IRC-Galleria

Don Huonot - Hyvää HuomentaLauantai 21.06.2008 10:50

Jotenkin hyvin osuva kappele tähän aamuun. Kävely aamu seitsemän aikaa koiran kanssa märällä ruohikolla, jonka yö on kastellut on aika helmeä. On hiljaista ja tiedän että lähes joka kodissa on juhannusta vietetty kosteissa tunnelmissa, osassa ollut hyvää..toisilla pahaa. Jokainen ikkuna kätkee taakseen oman tarinansa. Ei ketään missään. Ja mua ei harmita että vietän juhannukseni töissä, ei todellakaan. Ei ole siihen fiilistä, sitä oikeinlaista. Tyytyväinen olen että nyt on joku joka rytmittää päivääni, ei siihen ikinä mikään parisuhde ole pystynyt. Mutta tuo yksi turri pystyy. Ja se on iloinen kun tulen töistä..ei mäkätä. Eikä vaadi kun kupsutuksia, ruokaa, leikkimistä ja ulkoilua..nämä kaikki olen aikalailla valmis antamaan. (ja nyt se vihdoin löysi sen pallon jota oltiin äsken kovasti etsitty. Mamma on iloinen=))

Mutta, pääasia oli toivottaa kaikille tutuille ja tuntemattomille Hyviä Jusseja!

[Ei aihetta]Tiistai 17.06.2008 04:15

moi. oon 8vk.
Ostinpa koiran, on muuten ehkä maailman sulosin!

Provinssii...Maanantai 16.06.2008 14:35

Oli ja meni, Linkin Park oli uskomaton..ehkä maailman siisteintä nähdä livenä ne, huih!
Kylmät väreet.. Torstaina kuitenkin vedin hyvät turvat työkaverin kanssa mamassa tanssien, hiki ja bisse virtas ja viiden maissa taisin olla kotona..siitä sitten 3h nukkumista ja starttaus provinssiin..täytyy sanoa et olo oli tuonne iltapäivän puolelle varsin hilpeä, sitten iski jomotus ja perjantai meni tuskin ollenkaan juoden..ei jotenkin maistunut! Lauantai valkeni uimahallilla ja suihkulla, käytiin vähän turhan kauan venaamassa raflassa ruokaa..nooh, otin pari fernettiä vatsakipuun..saatana se on pahaa!
Tuosta lähtikin sitten hyvin juopottelu käyntiin ja täytyy sanoa et lauantai meni aika konttaus tunnelmissa..vähän käytiin yhen jäbän kanssa keskustelua (ne jotka mut tuntuu niin tietääpi ''nää keskustelut'') mitäs kävi kiinni mun ruokaan ja kehtas vielä väittää että nugetti on sama asia kun lihapulla! vittu miehet on tyhmiä.. Sunnuntai meni tosi koomassa ja lähettiin aikasin jo ajamaan..
Rahaa meni ehkä maailman vähiten (yllätys) ja univelka painaa..mut tää tästä..

Naughtydog: Tuu prkl kotiin et saan mun kaken, sille olis käyttöä!!! =D

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.06.2008 01:47

Kreikka ohi, loistava reissu ja loistavia ihmisiä tuli tavattua.
Silti kiva olla kotona..tai no, koska teknologia on jo hyvin kehittynyttä voin
siis nettailla keskellä ei mtn..mökillä=) olis kyllä tehnyt hirveesti mieli jäädä vaan himaan..
mutta njoo, kerkeehän sielä taas olla.

[Ei aihetta]Keskiviikko 04.06.2008 19:23

Yleison toiveesta, siis naughty..vai mika se nyt olikaan;) merkinta kreikasta..
kuumaa on (35 astetta) ja ouzo maistuu (vaikka helvetin pahaa onkin)..bisse on halpaa ja ihoni ei siis tykannyt auringosta ja nyt se on taynna nappyja ja kaikkea shittia..kutisee ja polttaa..joten keskityn vain naihin allasbaarin antimiin=D
Mutta on taalla tullut vahan muutakin, musiikkia ja kirjottelua..pikkanen nollaus alkuvuodelle, jotta on hyva lahtea vetamaan hommaa sitten taas tan jalkeen..hope so ei niin paljon toita? tai niin kai aina sanon, eika se koskaan pia paikkaansa=) ihan jees..silti luulen et perjantaina ihan kiva jo menna himaan..kaipa se pitaa myontaa etta kaikki onkin tutustunut kaiken muailman immeisiin niin kiva paasta silti nakemaan frendeja ja nain..hei, mut niita arvostaakseen valilla tarvii breikkia..ei kaikki, mutta mina.

[Ei aihetta]Tiistai 27.05.2008 12:46

Tää niin karistaa viikoksi suomen pölyt jaloistaan, saa hetken lillua kristallivedessä.
Lauantai aamuna lähtö, takaisin vasta parin viikon päästä..mökin kautta. Luoja että oon tyyväinen.
Takaisin taas vahvempana ja viisaampana. Onkin vähän ote lipsunu kaiken suhteen lähiaikoina. Mutta se on loppu se..

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.05.2008 09:45

Pitkän yövuoron jälkeen täydellinen piristys ja nautinnon lähde on kesäaurinko, valo 4 aikaan aamulla ja olotila että jotain on jopa tehty.

[Ei aihetta]Perjantai 23.05.2008 19:16

Tulipa vähän juotua.

HomecomingTiistai 20.05.2008 17:29

Reissuhan meni siis loistavasti, edelliseen entryyn liittyen=D Onhan siitä tosiaan jo kohta kolme kuukautta aikaa kun sielä oltiin. Mielenkiintoinen paikka ja paljon oppi omatoimimatkailusta!
Enkä sitten saannut lopullisesti sanottua itseäni irti hesestä, carrols osaltaan kutsui takaisin hamppareitten pariin mutta onneksi kyseisessä duunissa on niin paljon muutakin kuin bögön vääntämistä. Ja yhden kanssa kuitenkin jo kolmas yhteinen duuni, tuskin olisi vaihtanu ellei se olisi sielä ollut.
En välillä vaan tajua, tätä elämän vaikeutta. Tai ei se vaikeata itsessään ole, muut vaan tekee siitä vaikean;) Mutta onhan näitä tähän viimeiseen 5 vuoteen mahtunu, joten eiköhän tääkin tästä.
Lomakin alkaa kohta ja johki päin pitäs lähteä..saa nyt sitten nährä onko se mahtava ibiza vai landelle mökkeilemään..stadiin ei aio jäädä. Muuten ei saa hetkeäkään lomaa töistä..ja provinssi sitten viimeisellä lomaviikolla..siitä tulee niin loisto! jo vaikka mitä suunniteltu.

Muailma kutsuu..!!Maanantai 03.09.2007 01:34

Uiui..ei jaksaisi millään odottaa vielä viittä kuukautta.
Sitten myö suunnataan ensin viikoksi kohti Lontoota ja sieltä suoraan
kuukaudeksi Espanjan Torreviejaan. Suunnitelmissa on ainakin vuosipäivänä
liikkua kohti Madridia yhdeksi tai kahdeksi yöksi, will see. Lennot saatiin
ihan törkeän halvalla, vain 210e per lärvi. Lentoja kuitenkin tulee aika paljon
kun Suomi-Lontoo-Alicante-Tukholma..tullaan sitten ruottista reittilaivalla Suomeen.
Poistuminen Suomesta tekee niin hyvää, kun ei yhtään tämä maa enää maistu.
Jano uuteen ja erilaiseen elämään jossain muualla on kova.
Hesburgerin päällikköduunit ovat myös viikon päästä historiaa, vihdoinkin.
Koskaan en enää siihen työhön asti. Onnea vaan tuleville heseläisille=D