IRC-Galleria

Muutto, Muutto ja vielä kerran Muutto.Maanantai 25.05.2009 23:40

Voi kun aina teen tän kaiken näin vaikeasti. Asiat selkiyty nyt sen verran että kundi joka on isän kämpässä vuokralla EI ole saanut uutta asuntoa tän kuun loppuun mennessä. Eli EN pääse muuttamaan ensi kuuksi sinne, olenhan tietenkin sanonut tämän nykyisen asunnon irti jo, joten joudun luovimaan kuukauden reppureissuilla. Lähinnä taitaapi mennä porukoiden ja agnesin nurkissa. Eipä siinä, tavaraoglema on toinen juttu. Mun piti saada aikalailla kaikki kamat Lassilan asunnon varastoon, mutta apropoo..faija oli unohtanut että asunnossa alkaapi juuri parvekeremontti joten ennen niin tyhjä varasto on nyt tämän kyseisen kundin parveke tavaroita täynnä. Joten se sitten siitä. Nähtävästi vuokraan minivaraston johon tungen tarpeeni. Käytännössä joudun siis muuttamaan pariin otteeseen. Nice, näinhän mä juuri sen kesän olinkin suunnitellut. Ensi kesänä sitten, niin kuin olen jo viimeiset 4 vuotta itselleni hokenut.
Työkuviotkin muuttuneet aika radikaalisti, lopetin eltsulla syksyllä..tarkotus oli etten burgereihin enää katsastele..mutta näin se ympyrä sulkeutuu ja palaan takaisin pisteeseen josta aikoinaan aloitin. Pasilan Hesburger, Here I Come! Mutta se tuntuu jotenkin hyvältä, turvalliselta ja jotain minkä osaan ainakin tehdä hyvin=P
Ajattelin että josko tän kesän jaksaisi kahta työtä paiskia (käyn siis aamuisin hyllyttämässä) niin voisin itseni palkita syksyllä ja pitää viikonloman jossain lämpimässä. Relata, katsella merta ja nauttia bacardicolaa.

Näillä mennään.

Klubi, klubi..Perjantai 08.08.2008 04:04

Oli vänkää herätä aamulla sormi veressä ja ensin olettaa että on taas söheltäny liian lähelle
jotain ihmistä ja mulla oli jo hyvä ehdotus kuka mua on purassu! mutta hetken päästä
toteankin haava puristellessani että sieltä löytyykin lasinsiru..ja hetken päästä toinen.
Ei vaan sattumoisen ole mtn hajua mitä olen taas möyriny että oon semmosta käsiini saanu..
kaikkea se tequila tuokin tullessaan.

[Ei aihetta]Lauantai 28.06.2008 14:30

Vähän loisto mama reissu, tuli tanssittua ja puhuttua enklantia reilaajapoitsun kanssa, juotua
ja naurettua. Käytiin taas mäkissä loistamassa, tää on tää meidän perus..joko heseen tai mäkkiin säätämään. Tytöt sai sielä ainakin hyvät naurut..! Oltais menty naistenpileisiin kaisikseen mutta sielä olikin toisenlaisten vähemmistöjen häät..jätettiin sit suosiolla väliin. Iso D:kin olisi ollut nähtävissä mutta se kyllä vilahti aika loistokkaasti ohi, yläkerran parketti viihdytti paljon enemmän.

Kaikin puolin loisto reissu, nyt on hyvä pitää määrämättömän pitkän ajan baari/liikakännäämisen tauko.

Don Huonot - Hyvää HuomentaLauantai 21.06.2008 10:50

Jotenkin hyvin osuva kappele tähän aamuun. Kävely aamu seitsemän aikaa koiran kanssa märällä ruohikolla, jonka yö on kastellut on aika helmeä. On hiljaista ja tiedän että lähes joka kodissa on juhannusta vietetty kosteissa tunnelmissa, osassa ollut hyvää..toisilla pahaa. Jokainen ikkuna kätkee taakseen oman tarinansa. Ei ketään missään. Ja mua ei harmita että vietän juhannukseni töissä, ei todellakaan. Ei ole siihen fiilistä, sitä oikeinlaista. Tyytyväinen olen että nyt on joku joka rytmittää päivääni, ei siihen ikinä mikään parisuhde ole pystynyt. Mutta tuo yksi turri pystyy. Ja se on iloinen kun tulen töistä..ei mäkätä. Eikä vaadi kun kupsutuksia, ruokaa, leikkimistä ja ulkoilua..nämä kaikki olen aikalailla valmis antamaan. (ja nyt se vihdoin löysi sen pallon jota oltiin äsken kovasti etsitty. Mamma on iloinen=))

Mutta, pääasia oli toivottaa kaikille tutuille ja tuntemattomille Hyviä Jusseja!

[Ei aihetta]Tiistai 17.06.2008 04:15

moi. oon 8vk.
Ostinpa koiran, on muuten ehkä maailman sulosin!

Provinssii...Maanantai 16.06.2008 14:35

Oli ja meni, Linkin Park oli uskomaton..ehkä maailman siisteintä nähdä livenä ne, huih!
Kylmät väreet.. Torstaina kuitenkin vedin hyvät turvat työkaverin kanssa mamassa tanssien, hiki ja bisse virtas ja viiden maissa taisin olla kotona..siitä sitten 3h nukkumista ja starttaus provinssiin..täytyy sanoa et olo oli tuonne iltapäivän puolelle varsin hilpeä, sitten iski jomotus ja perjantai meni tuskin ollenkaan juoden..ei jotenkin maistunut! Lauantai valkeni uimahallilla ja suihkulla, käytiin vähän turhan kauan venaamassa raflassa ruokaa..nooh, otin pari fernettiä vatsakipuun..saatana se on pahaa!
Tuosta lähtikin sitten hyvin juopottelu käyntiin ja täytyy sanoa et lauantai meni aika konttaus tunnelmissa..vähän käytiin yhen jäbän kanssa keskustelua (ne jotka mut tuntuu niin tietääpi ''nää keskustelut'') mitäs kävi kiinni mun ruokaan ja kehtas vielä väittää että nugetti on sama asia kun lihapulla! vittu miehet on tyhmiä.. Sunnuntai meni tosi koomassa ja lähettiin aikasin jo ajamaan..
Rahaa meni ehkä maailman vähiten (yllätys) ja univelka painaa..mut tää tästä..

Naughtydog: Tuu prkl kotiin et saan mun kaken, sille olis käyttöä!!! =D

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.06.2008 01:47

Kreikka ohi, loistava reissu ja loistavia ihmisiä tuli tavattua.
Silti kiva olla kotona..tai no, koska teknologia on jo hyvin kehittynyttä voin
siis nettailla keskellä ei mtn..mökillä=) olis kyllä tehnyt hirveesti mieli jäädä vaan himaan..
mutta njoo, kerkeehän sielä taas olla.

[Ei aihetta]Keskiviikko 04.06.2008 19:23

Yleison toiveesta, siis naughty..vai mika se nyt olikaan;) merkinta kreikasta..
kuumaa on (35 astetta) ja ouzo maistuu (vaikka helvetin pahaa onkin)..bisse on halpaa ja ihoni ei siis tykannyt auringosta ja nyt se on taynna nappyja ja kaikkea shittia..kutisee ja polttaa..joten keskityn vain naihin allasbaarin antimiin=D
Mutta on taalla tullut vahan muutakin, musiikkia ja kirjottelua..pikkanen nollaus alkuvuodelle, jotta on hyva lahtea vetamaan hommaa sitten taas tan jalkeen..hope so ei niin paljon toita? tai niin kai aina sanon, eika se koskaan pia paikkaansa=) ihan jees..silti luulen et perjantaina ihan kiva jo menna himaan..kaipa se pitaa myontaa etta kaikki onkin tutustunut kaiken muailman immeisiin niin kiva paasta silti nakemaan frendeja ja nain..hei, mut niita arvostaakseen valilla tarvii breikkia..ei kaikki, mutta mina.

[Ei aihetta]Tiistai 27.05.2008 12:46

Tää niin karistaa viikoksi suomen pölyt jaloistaan, saa hetken lillua kristallivedessä.
Lauantai aamuna lähtö, takaisin vasta parin viikon päästä..mökin kautta. Luoja että oon tyyväinen.
Takaisin taas vahvempana ja viisaampana. Onkin vähän ote lipsunu kaiken suhteen lähiaikoina. Mutta se on loppu se..

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.05.2008 09:45

Pitkän yövuoron jälkeen täydellinen piristys ja nautinnon lähde on kesäaurinko, valo 4 aikaan aamulla ja olotila että jotain on jopa tehty.