IRC-Galleria

Blackened69

Blackened69

-ja elämä riuhtoo-

Blogi

- Vanhemmat »

Hei hei...Keskiviikko 30.11.2005 15:00

Ei tullu miun eilinen töherrys,miksköhän....en kai mie sinne sen kummemmin irstaillu...think that so.

Noo,josko tää tästä.

Kotosalla napotan,kävin kasilta hissan kokkeen tekemässä ja olinki jo puolen yhentoista maissa kotona....notta eihen siinä.Kaikki ajattelee et hei,teimpäs sitä kauan....ei ei,en ookkaan niin hyvä opiskelija ja huolellinen ku mitä annan ymmärtää.Kotosalla siis mätänen.

Enkä tiijä mittee tekis,isä kanto jäniksen tuoho,siitä pits vissiin paisti loihtia.Muttah,mitäs sitten?

Joo,eiku ehdotelmia tulemaan.....parhaat pääsee jatkoon toiselle kierrokselle ;)

To day!Maanantai 28.11.2005 14:02

Jees,piti ny sitten ihan välttämättä väkisin kokkeilla tätäkin hommelia,josko tuota vaikka jaxas tänne kirjotella...heh,pääse ainaki kaverit nauramaan,ehken muutkin.Mut ei siinä.
Koe viikko...ketä kiinnostaa....?
Matikan koe ol justiisa,en ymmärrä kyl et mikä järki tossa piiitkässä matikassa on,eipä kai mitn.Pittää vaan esittää jotn saatanan viisasta ;) Niinhän se aina mennee.Mut ei se mitn,sit kirjotuksissahan sen näkköö...ei se mitn.

Jooh,kuviksen palautukseen pits lähtee.Tältä päivältä tuskin lisäilen mitn mut kattellaan joskus.Ja ähää.Tuskin paljastan tänne mitn mitä te oikeesti HALUATTE tietee!Ei onnistu,kattos ku elämä on...jokaisella ihan iki oma X)

................................................

Jat-Q....joo,käytiin kuviksella pelit pelailemassa ja nyt sit olis enkun aine ja kuuntelu tiedossa...voeh.Oon aina ollu niiiiiin hyvä enkus et huh!

Vkl oli taas mitä kummallisin,ei järkee....mietin jo et pitäsköhän miun varata aika piä tohtorille,jos se tietäs mikä minua vaivaa ku aina pittää skitsota.JOSKUS,hyvin harvoin saatan aiheesta ottoo ihteeni muttah....no eihän siinä,onneks oon toistaseks tajunnu et ei kaikki oo sittenkään niin pysyvää mikskä sen kuvittelee :(

Notta jos joskus ajattelis muitakin ku ihteesä,ku sitä tunnun muilta vaativan aika urakalla X)

Jeps,muttah.....jospa se tästä.En tiijä.

Kiitos ja AnTeeKs
- Vanhemmat »