IRC-Galleria

Blippo

Blippo

Son of a preacher man
Mikä ihme hinku kaikilla mennä lomille samaan aikaan kuin minunkin?
Mulla on kiire, pois tieltä, väistykää <virne>

Silloin sunnuntaina 23.7. oli aivan järjetön määrä ihmisiä lentokentällä, vieläpä kehtasivat jonottaa mun edessä. Ja sekin epämiellyttävään aikaan kl 7:20.
Ettekö tajua että minua väsyttää siihen aikaan ja haluan nopeasti pois.
Eikä yhtään lohduttanut se, että jonoa oli ainakin 500m ja kello uhkaavasti alkoi näyttämään punaista. Kone lähdössä, ja kukaan ei liiku. Onko mitään turhempaa kuin odottaa muita ihmisiä kun he ovat raahaamassa satakunta laukkua ja mulla yks pieni vaivainen!

Onneksi sentään sieltä sitten jonon välistä tajusin että mullahan on varausnumero ja lipun sekä matkalaukun voi lähtöselvittää ihan itsekin päätteen avulla! Perhana.

Ei muutaku näpynäpy, lippu ja laukun tarrat tulostuvat, annan laukun self check-iniin ja kävelen muiden hölmistyneiden ihmisten ohi.

Nopeuttaakseni koko lentokoneeseen siirtymisoperaatiota, tyhjensin jopa kaikki taskut ja tavarat ettei varmasti turvatarkastuksessa läpivalaisu piippaa, eikä ees piipannut, silti mua haluttiin kähmiä ja tehdä kehotarkistus. Mitä ihmettä, turhaa hidastelua!
Turvallisuus kunniaan, jes.

Syyriaankin mentäessä, lippu ja passi tarkistettiin varmaan yhteensä 15 kertaa, ja niistä suurin osa tarkistuksista Pariisin kentällä, joskus ihan 5 metrin välein. Ei tosiaan haluta että kentälle livahtaa yksikään asiaton henkilö.
Jos haluat tuntea olosi turvalliseksi, mene hengailemaan lentokoneen lähtoportille! Siellä ei kenelläkään ole puukkoja eikä pommeja.

Lensin muuten viimeviikolla viisi kertaa.
Helsinki --> Pariisi --> Damaskus --> Pariisi --> Helsinki --> Tukholma
Eli jokainen nuoli on lento. Nyt tekis mieli lentää taas jonnekin muualle, vois katsella vähän jotain kohteita.

Niin, ja lomakuvia olen laittanut esiin osoitteessa http://photodeus.com/exhibition/

Vinoja horisontteja ja tahraisia kuvia, enpä ole jaksanut niitä säätää, joten suoraan kamerasta otetut saavat kelvata teille... "Ehkä joku toinen päivä laitan ne kuntoon".

Huom!
IGGLO-kilpailuun
http://irc-galleria.net/competition_view.php?campaign=igglo&image_id=39726323

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.