IRC-Galleria

Blippo

Blippo

Son of a preacher man

Heppoja ja paljon hevosvoimiaMaanantai 13.08.2007 19:24

Moi rakas päiväkirja!

Edellisen viikonlopun vietin Kouvolassa katsomassa Kuninkuusraveja http://www.kuninkuusravit.fi/ ja nyt viimeviikonloppuna kävin sitten Alahärmässä Power Truck Show:ssa http://www.powertruckshow.fi/

Kaikkein parasta tässä tietenkin on se, ettei minua oikeasti kiinnosta mitkään ravit, ravihevoset, rekat ja muutkaan ajoneuvot.
Yleensä menen tapahtumiin ihmisten takia, kuten nämäkin kerrat.

Ikävä kyllä yksi tavoite jäi toteutumatta molemmilla reissuilla. Ei ollut hirveetä ryyppäämistä ja krapulaa seuraavana päivänä, joten melkeinpä sitä ollaan oltu kiltisti! Saisin hävetä - maine menee...

Kumpanakaan viikonloppuna en ollut suunnitellut mitään ohjelmaa, kunhan menin hengailemaan. Aikataulut avoimena kaikki vaan on rennompaa. Inhoan sitä kun laaditaan minuutintarkat suunnitelmat kaikelle ja sit riehutaan ja raivotaan jos jotain ei ehdikään tekemään.

Mutta siis, eilen tulin siis Alajärveltä parin kivan tytön mukana Seinäjoelle (kiitos heille autokyydistä!) ja sitten sieltä yöjunalla kotiin. Koska luppoaikaa Seinäjoella oli muutama tunti, käväisin jututtamassa paikallisen Kotipizzaliikkeen omistajaa (joka pyysi mut sinne, koska tiesi mut, vaikken mä tunnekaan sitä... huh) ja siitä sitten istahdin vastapäätä löytyvään Onnelaan tappamaan aikaa.

Juna lähti 01:36 ja oli perillä joskus aamulla puoli seitsemän. Vuoteet olivat hyvät ja makuuvaunussa ei ollut edes kuuma, sain jopa yhden makuuhuoneen kokonaan itselleni. Muistutti kovasti pientä laivan hyttiä. En muista milloin viimeksi olen junassa nukkunut ennen tätä kertaa, mutta melko viihtyisää se olisi kait ollut, jos vaan osaisin nukkua enää lainkaan.

Harmitti kuitenkin pari asiaa junassa. Ensinnäkin, puhelimen akku oli loppu, nii ei voinu tekstailla ihmisille. Pistoriasiasta ei tullut sähköäkään. Toiseksi, en saanut nukuttua kuitenkaan. Mutta se ei ollut junan syytä.

Viimeisen viikon aikana olen nukkunut keskimäärin sen 2-3h per yö, olin sitten kotona tai kylässä. Ei se uni vaan osu kohdalleni.

Väsyttää vaan aina, mutta uni on levotonta. Näen kait päiväuniakin kokoajan, ja luulen tekeväni asioita vaikka oikeasti olenkin vain töissä jatkuvasti...! Ehkä koko tämäkin tarina oli vain unta.

Paitsi mulla on todistusaineistoa! Tapahtumista tulee kuvia jossain vaiheessa www-sivuilleni. Jee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.