IRC-Galleria

Bloodgoat

Bloodgoat

Witchtanic Hellucination
Taas yksi reissu takana. Tuskaan piti alun perin mennä, mutta suunnitelmat muuttu, ja löysin itseni perjantai-iltana taas kerran Kuopiosta. No eipähän tuo haittaa, koska olin yllättävää kyllä, taasen selvinpäin. Tuskinpa oisin jaksanu selvinpäin kattella, ku vitusti hevikansaa riehuu ympäril kännissä ku perkeleet, ja sönkkää jotain aivan käsittämätöntä shittiä.
Vaik tuli otettua pe- ja la-iltana vähän olutta sekä punaviiniä, mutta ei mitään elämää suurempia määriä, tyyliin perseet olalle ja aamulla putkasta, niin kuin "joskus muinoin" oli tapana.
Nyt taidan yrittää pysytellä tääl Treella pari viikkoa, ettei mene matkustelusta maku.. Mut toisaalta olishan täs viel käytävä tänä kesänä mm. Muhoksella, Kiuruvedellä(jos jaksaa innostua niin paljoa), Mikkelissä ja Helsingissä.
Ja parissa muussa paikassa tuossa ohella. Kalliiksi vaan käy noi reissut, koska ei välttämättä ole kyytejä joka paikkaan, kuten tonne Kuopion suuntaan tuntuu olevan.
Tai, no liftaamallakin pääsee, jos jaksaa vaan sitä touhua. Ite en henkilökohtaisesti enää jaksa, varsinkaan viime lifti-reissun jälkeen.. Persiilleen meni koko homma jo heti alkuunsa niin, että pätkähti..
Mut kuka käski lähteä Mikkelistä tuhannen päissään keskellä yötä räntäsateeseen painavan rinkan kaa liftaan? Mistäköhän vitusta mä revin aina kaikki nää mun "helevetin hyvät ideat?" Saldo siitä reissusta oli, et kävelin kännis n.20 km Mikkelistä Kuopioon päin, ja sit kyllästyin, ja käännyin takas, ja sain jopa liftattua takas Mikkeliin. Ja samalla tuliki lonkkiin ja pohkeisiin rasitusvammat, ja palellutin itteni ja sain aika pahan kuumeen..
(Näistä mun känni-ääliö-jutuista sais aika kipeetä matskua, duudsonitki jäis toiseks..)
Että helvetin kivaa oli ja silleen.. Ennen porukka sentäs otti kyytiin, ku liftaili enemmän, mut ei nykyään..
Saattaa ehkä mun ulkonäkökin vaikuttaa asiaan jollakin tasolla. Ei välttämättä lisää luotettavuutta se, että keskellä yötä keskellä ei mitään seisoo metrohousuihin ja mustaan rotsiin sonnustautunu nuori, joka ei meinaa kännistään pysyä pystyssä, ja heijastimena toimii auton valoissa naamassa kiiluvat "rapalat".. Ja taisipa mulla olla viel noi mun piilaritki päässä sillo.. Heh.. Noh, ei se mitn, hengissä viel toistaseks ja silleen.. Vittu ku taas soi sama vanha virsi.. Ei nukuta, ei sitte pätkääkään, vaik väsyttää niin jumalattomasti. Ens viikol varaan kyllä lekurista ajan ja käyn ruinaamas ne vitu unilääkkeet, tai nukahtamislääkkeet. Aivan sama, kunha ees sais 1 vitu vkn nukkua normaalisti pitkästä aikaa. Ei oikein riitä, et kerran viikos nukahtaa n. klo 2.17:51 yöllä, ja sit nukkuu koko helvetin seuraavan päivän taas. Ei siin mitään muuten, mut ku jää vaan noi asiat aina hoitamatta, ku ei noi vieläkään pyynnöistä huolimatta pidä niit virastoja auki yöllä. Seuraava duuni saa kyllä luvan olla yötöitä, tai ainaki suurimman osan aikaa.....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.