IRC-Galleria

Bloodgoat

Bloodgoat

Witchtanic Hellucination
Hyvin meni taas.. Päiväl lähin n. klo 12.20 liikenteeseen ja kävin haastattelus.. Sit jäin palloileen keskustaan, ja pyörin siel koko päivän. Illalla sain päähäni lähtee bussil Tesomalle, mut ei sit käyny mieles ettei mul o paalua tulla takas... Ja aamul ois klo 9.00 taas haastattelu. Just pääsin takas tänne Hataanpäälle, ja eilen ja tänään on tullu yhteensä käveltyä n. 20 km. Ja "bensana" ainoastaan 3 kuppia kahvia, röökiä tajuttomasti, vettä paljo, ja 2 bissee.. Enää ei kehtaa ruvata goisaan, ku en herää kummiskaan.. Jos vaik kävis tos kohta suihkus ja yrittäs pysyä viel vähän aikaa hereil.. Mut edes ois viel ainaki 6 km yhteensä matkaa, ja haastattelu.. Jotenki veikkaan, et se paikka ei irtoa mulle.. Noh, onhan noit hakemuksia vetämäs varmaan joku 15 kpl.. Pakko kai jonku o natsata, tai sit hakeudun sairaseläkkeelle vedoten mielenterveydellisiin seikkoihin..
Hitto ku ne jätkät ny vaan maksas ne velkasa äkkiä pois, ku o ihan peeaa taas vaihteeks.. Jos vaik lauantaina vetäsis hieman viskiä.. Tai jotain hyvää viiniä leka, ja sit jos kävis pyörähtään baaris.. Vois olla ihan jees.. Mut ei mitn vitu perseet-olalle-meininkiä, TOIVOTTAVASTI!!!
Ei jaksas vetää lärvejä ny, ku pitkästä aikaa on ollu lähes tulkoon koko päivän hyvä fiilis.. Mitä ny eräs -nimeltämainitsematon- tyyppi tuli sönkkään mulle jotai iha hepreaa naaman eteen.. Meinasin jo tempasta kuontaloon, ku en oikein muutenkaan tykkää ihmisestä.. Mut en kuiteskaan huitassu, ku ajattelin, et en kehtaa pilata tätä hyvää päivää putka reissul.. Ja se tyyppi onneks tajus lähtee, ku sanoin sille, et nyt meni hermot.. Mut ehkäpä tä tästä viel riemuksi muuttuu.. Harmi vaan, et asiat meni miten meni, mut sille nyt ei voi mitään.. Turha rykiä ku paska on jo housussa..
Mut sellast tällä kertaa, et hyvin ma vedän taas..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.